![]() |
|
Skylink Magazín TVZdravím. Před 14 dny jsem si zřídil Skylink balíček Kombi. Očekával jsem že mi přijde magazín poštou (mám tak nastaveno) a ono nic. Chodí vám pravidelně? Jak dlouho po zavedení služby vám začal chodit?![]() |
Dave61
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
Skylink Magazín TVPočítej do měsíce než to zpracují lepší když jim napíšeš na jejich stránkách .![]() |
atrapssss
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 239 |
![]() |
|
RE: Skylink Magazín TVVsetko je na webe. Setri papierom. Zabi bobra, zachranis les.😁 |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
satanmoje stara ma pěkného bobra škoda ho zabíjet![]() |
sat amatér
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 349 |
![]() |
|
RE: Skylink Magazín TVNeni bobor ako bobor😀 |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Skylink Magazín TVMusíte si v zákaznické zóně nastavit, že ho chcete posílat v papírové podobě. Jinak je jen elektronicky. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
@ZdenekMiNastavené to mám, jak sem již psal. |
Dave61
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Skylink Magazín TVChodí pravidelně od prvního čísla do teď. Není nad papírovou verzi. Holt zvyk je železná košile. Já díky němu usetrim za TV magazín, který jsem si platil dříve. Pokud máš vše nastaveno jak píšeš mel by začít chodit. Pozadej o nej pro jistou i mailem přímo na Skylink a pripoj číslo dekódovací karty.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Skylink Magazín TVChodí jednou za čtrnáct dní. Myslím že ti přijde příští středu.Tedy 24.2. |
sawfile
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
Dave61Mají tam "bor...." jak v tanku! Mám nastaveno elektronické zasílání a dostávám ho poštou! A protože mám víc karet, tak třeba čtyři stejné výtisky! Když jsem jim psal, tak mi tvrdili, že to tak je v pořádku ....pro ZdenekMi: čemu nerozumíte na slovním spojení "...poštou (mám tak nastaveno) a ono nic"! ![]() |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Skylink Magazín TVChvíli to trvá, rozesílá to pro Skylink externí firma.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
@Kibicakvo vsetkom sa pre sat platformu skylink, pracuje len externe, nie? medialna skupina M7group je za vodou...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skylink Magazín TVbohus31:No mně je to jasný, psal jsem to pro tazatele. ![]() DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
MagazínU mě za 4 roky žádný problém s doručováním. |
iMIRo
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 173 |
![]() |
|
RE: Skylink Magazín TVMám nastavenú elektronickú verziu mailom a nikdy neprišla. Ale papierova verzia poštou chodí.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
MagazínMne chodí raz za 2.týždne a som spokojná.Aj sme menili adresu a po nahlásení zmeny nebol problém,iba ak s tým kto mal časopis dodávať,ale po stažnosti bez problému.A nie je nad tlačenu verziu.K internetú sa musíte prihlásiť,ale časopis máte k dispozícii ked chcete![]() |
viera571
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: Skylink Magazín TVOd augusta minulého roka mi to začalo chodiť elektronicky, takže som to prestal čítať. Viac mi to vyhovovalo ako mi to chodilo predtým, čiže časopis. Kto sa tak rozhodol netuším, skontroloval som to v zákazníckej zóne, kde som mal nastavenú elektronickú verziu, čo som ja určite nenastavil. Tak som znova nastavil papierovú verziu a som zvedavý ako mi to pošlú. Myslel som si, že už to netlačia, že už to chodí len elektronicky. |
vuko
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: Skylink Magazín TVNo já měl v září v papírové podobě magazínu přibalen list s informací, že pokud si to v skylink zóně OPĚT nenastavím, bude mě chodit jen elektronicky. Nebylo to poprvé, co to dali všem elektronicky defaultně a kdo chtěl papír, musel si to znovu přepnout. |
Choronzon
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
![]() |