![]() |
|
Televize s Skylink fastscanZdravím,projel jsem diskuzi a nikde jsem nenašel nějaký tip na televizi (100-110cm) s funkcí fastscan pro Skylink. Mám pocit, že jsem někde zahlédl nějakou Sony Bravia, ale nejsem si jist. Děkuji za každou rozumnou odpověď. .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
kaspikoukni po Finluxu určitě to umí záleží na tipu třeba tahle Finlux TV 42FLHZR242BHC LED SAT SMARTUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Televize s Skylink fastscanLG má taky FS. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: Televize s Skylink fastscanLG i Finlux, oboje je dobrá volba. Fastscan funguje bez problémů. |
elektrokol
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: Televize s Skylink fastscanDíky za info. U toho LG jsem se s tím jednou potkal, ale fungovalo to tak, že při prvotním nastavení se vše naladilo podle FS, ale když Skylink něco změnil, tak už se to neprojevilo :(.U Finluxu jsem to asi jako u jediného výrobce našel přímo v parametrech, ale neznám kvalitu a hlavně spolehlivost této značky... .................
|
kaspi
![]() |
|
RE: Televize s Skylink fastscanU novějších LG funguje FS bez problémů i se všemi změnami. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: Televize s Skylink fastscanFinluxu se neboj, mám s ní jen ty dobré zkušenosti. Obraz výborný, cena dobrá a zatím u žádné, co jsem instaloval žádná porucha. |
elektrokol
![]() |
|
RE: Televize s Skylink fastscanjenom je Finlux při přepínání programů línej jako prafe...VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
@kaspiLg to umí,ale pravidelně to seřadí podle skylinku a né podle tvého přání,ostatní Tv nahraje nové kanály do seřeďovací paměti a z té si to přestěhuješ kam chceš |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Televize s Skylink fastscanVšechny nové Samsungy s Tizenem. Ladění cca 4 sekundy.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
RE: Televize s Skylink fastscanZatiaľ Fastscan v uvedených TVP OK, uvidí sa ale, ako si výrobcovia poradia s už predanými kusmi, keď sa 12070 preklopí do S2.![]() |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
Nakonec FinluxTak nakonec pořízen Finlux 106cm. Naladěno se vším všudy do minuty. Zatím max. spokojenost, tak uvidíme jak dál.Zajímavé, že prodejce tvrdil, že v dané cenové kategorii (do 12t.) je fastscan spolehlivě funkční právě jen u finluxu (sat.tuner snad Mascom?). .................
|
kaspi
![]() |
|
@kaspiFinlux je opravdu dobrá volba. Krásný obraz a spolehlivost. Blahopřeji. |
elektrokol
![]() |
|
![]() |