![]() |
|
Jak zjistím u led TV Samsung kolik hod. v provozu?Ahoj chlapy vím toto téma je mimo SAT. techniku,ale zeptám se s omluvou na toto..dá se u Led tv Samdung 6-řada zjistit kolik hodin byla v provozu? Vím že na plazmě Panasonic to jde-poradili jste mi taky zde. Hledám na Googlu i tady ale o LED tv Samsung jsem o tomto nic nenašel.Předem děkuji za rady. |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
@rolis7Dobrá poznámka![]() |
Choronzon
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: Jak zjistím u led TV Samsung kolik hod. v...Jj a krome toho se i pri pouhem vstupu do servisniho menu resetuji vsechny uzivatelske parametry mimo naladenych programu (ty zustanou). |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
rolis7Pravda pravda.Takhle jsem si přemáčkl tlačítko kdysi v ser.menu nechtěně ještě na CRT Sony-ne zrovna levné.A bylo vymalováno.Servisák mně ještě zjebal co jsem tam asi hledal-když jsem mu řekl že nahrané hodiny tak se moc pobavil.Od té doby jsem poučen napořád.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Jak zjistím u led TV Samsung kolik hod. v...Dagy, presne tak, ten rezim sport u tv Samsung to je teda něco. Hlavne ty barvy, ostrost...-) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@mikeku môjho LG rv2011 môžem "smelo" do servisného menu, nič sa nikde nezmaže z nastavení.Aktivoval som niektoré vypnuté funkcie len prepísaním 0 na 1, save, exit. Všetko v pôvodnom stave, ako napr. expertné nastavenie obrazu, len v menu pribudli aktivované funkcie. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
@MikekJo,jo,je to tak jak píšeš.Taky sem to vyzkoušel na Samsungu.Vlezl sem do menu dle návodu.Je to v angličtině tak sem toho nechal.Ale všechno nastavit znovu,zvuk,obraz atd. |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: Jak zjistím u led TV Samsung kolik hod. v...Já jsem si v na Samsungu v serv.menu změnil Tv. Bylo tam na výběr asi z 10ti typů...![]() 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: Jak zjistím u led TV Samsung kolik hod. v...1. Vypnout2. Info, Menu, Mute 3. Zapnout Tento postup som skúsil na Samsung UE48J6272 a žiadne servisné menu sa neobjavilo. Platí tam iný postup? :) |
PetoBB
Registrace: 3/2014 Příspěvků: 209 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |