![]() |
|
neschopnost služeb digitvzdravím je vůbec možné si tuto satelitní platformu objednat? máte s ní někdo zkušenosti? všude jen šlyšim že ta mají hrozný chaos nedá se tam dovolat a že lidi čekají na techniky i několik měsíců tak mě zajímá jestli je šance že mi to zprovozní než skončí sezona la ligy |
petr144
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 25 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 80 | |
![]() |
|
RE: neschopnost služeb digitvUž by mohli ten balíček sport oznámit už se těším na cenu a co tam bude.Jsem zvědav na ty reakce tady co budou. |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
RE: neschopnost služeb digitvNo a neměli bysme ještě nakonec poděkovat p.Kelnerovi a spol.za nádherný obraz a zvuk od O2!![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: neschopnost služeb digitvJe to lepší se domluvit s technikem ve tvém kraji a je to do 14dnů |
jiri55
![]() |
|
keramikHodně úspěchu při příjmu sparované karty Nc+.... |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
@jiri55Já si Novou Digi přes ten jejich webový formulář objednával někdy snad na konci září a do prosince se nic nedělo. Nedalo mi to, před vánočními svátky jsem si raději na Digi zavolal a 4. ledna byla nová Digi doma. Ta objednávka na webu je asi na moc dlouhé čekání.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: neschopnost služeb digitvnová lama![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
polo3698
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
PoloKaždý technik je jiný |
jiri55
![]() |
|
@polo3698To je těžké, když někdo nechá nachytat a navíc si bere jejich přijímač. Mám modul Nové Digi ve vlastním přijímači a absolutní spokojenost![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
KvasnakuMam to domluvený s technikem z Mostu pro náš kraj na květen to stačí se rozhodnout. |
jiri55
![]() |
|
@jiri55Jasně, je to o domluvě.V Ústeckém kraji na Litoměřicku jezdí technik z Polep, který mi pouze předal modul s kartou, zkusilo se to v mém HD Boxu, sepsali se papíry a odjel. Nic víc vidět nepotřeboval, stačila mu funkčnost Nové Digi a tak to má být![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: neschopnost služeb digitvja nechapu to digi tv kdyz jim napisu,ze nechci menit konventor lnb ktery mam rok novy http://www.kenex.cz/opticum-lnb-twin-01-db-ltp-04h.html a vse funguje jak ma bez vypadku zadnem(krom bourky jak to vypadne)..tak mi stale pisi,ze konventor mi vymeni za lepsi...nepochopim je |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 864 |
![]() |
|
KolopikuDo mluvíš se s technikem a ne na tom jejich centru.Tam neví ani jaký maj programi na toź co je konvertor |
jiri55
![]() |
|
@kolopikVše je o domluvě s technikem a tebou, názory Digi bych tak vážně nebral![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
Ale no tak Dawis ...Nevidím důvod na O2 házet špínu, pro toho kdo nepotřebuje vidět fotbal od rána do večera myslím fajn volba, ceny jsou přijatelné, kvalita výsledného obrazu pravděpodobně o něco vyšší než na satelitu, nakonec proč ne? Jen škoda, že těch HD programů nemají o něco víc .. |
Maxik23
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 356 |
![]() |
|
RE: neschopnost služeb digitvja jsem to psal na facebooku severni morava servisni stredisko....a ten typ konventora a stejne mi napsal ten dotycny:Pro 100% příjem Vám zdarma dodáme náš který Vám zaručí bezproblémový příjem Nové Digi. |
kolopik
![]() |
|
@kolopikJá tam mám LNB Quad, co lepšího by mi mohli nabídnout![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
kolopikAk Ti to dajú zadarmo, tak nech Ti to dajú a potom to vymeníš za svoje. Alebo to nechceš ani zadarmo?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: neschopnost služeb digitvna co to budu menit lnb,kdyz to mam rok a 2mesice nove...a signal mam dobry tak neni zapotrebi se v tom vrtat v parabole...stalo me to 800kc celkem za lnb+kabel koaxialni a prace od znameho ktery se stym zivi. |
kolopik
![]() |
|
@kolopikTo pochopím, zbytečné měnit, když to funguje. Když tak ukecej technika, ať ti ten nový ponechá v rezervě. Já si iinstalaci provádím výhradně sám a nějakého šťourala bych asi hnal![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: neschopnost služeb digitvTakže jak to tady čtu, tak nejde si objednat na dobírku modul s kartou a nainstalovat si to sám? Je potřeba nějaký technik, na kterého se čeká půl roku? No to je teda fakt dobrá firma. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
@glidermanTechnik být musí, to je pravda. S tou půlroční dobou to ale pravda není. Objednávky přes web jsou skutečně na dlouho, telefonické 3-4 týdny.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
glidermanje to tak nějak individuelní.Já třeba v Praze mám v okolí dva jejich techniky a když jim zavolám tak do týdne je vše vyřízené.Ale čekám na ten sport.balík co v něm bude kolik bude stát co bude podmíněno jeho objednáním atd.Zatím do června dost času.![]() ![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: neschopnost služeb digitvNeříkejte mi,že tihle amatéři,kteří nejsou schopni dlouhodobě komunikovat s klienty koupili La ligu a Premier league.Otázka zní:Za čí peníze nakoupil Lamich tyhle drahé ligy???TOHLE BY MNE ZAJÍMALO.Nevěřím,že to Lama sám zacáloval. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
garrrryLamich ze své kapsy![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
![]() |
|
RE: neschopnost služeb digitvNěkdy před 15-16 ti lety jsem si objednal u UPC Direct kopletní zařízení včetně karty, druhý nebo třetí den mi to doručila PPLka, já si to podle návodu nainstaloval a koukal jsem. Pak jsem přešel ke SL, tam už jsem si objednával pouze karty. No a u O2TV jsem sepsal na prodejně smlouvu, druhý den mi přišlo zařízení domů, zapojil jsem a koukal. Všechno šlo bez nějakého technika. Praktiky firmy Digi Tv mě přijdou jako z jiného světa, ale hlavně z jiné doby. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 80 | |
![]() |
|
![]() |