Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

neschopnost služeb digitv

zdravím je vůbec možné si tuto satelitní platformu objednat? máte s ní někdo zkušenosti? všude jen šlyšim že ta mají hrozný chaos nedá se tam dovolat a že lidi čekají na techniky i několik měsíců tak mě zajímá jestli je šance že mi to zprovozní než skončí sezona la ligy

petr144
Registrace: 2/2014
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 80
Odpověď v diskusním vlákně

RE: neschopnost služeb digitv

Už by mohli ten balíček sport oznámit už se těším na cenu a co tam bude.Jsem zvědav na ty reakce tady co budou.

jiri55
Registrace: 7/2015

No a neměli bysme ještě nakonec poděkovat p.Kelnerovi a spol.za nádherný obraz a zvuk od O2! :fuming:

hoss
Registrace: 8/2015

Je to lepší se domluvit s technikem ve tvém kraji a je to do 14dnů

jiri55

keramik

Hodně úspěchu při příjmu sparované karty Nc+....

hoss
Registrace: 8/2015

@jiri55

Já si Novou Digi přes ten jejich webový formulář objednával někdy snad na konci září a do prosince se nic nedělo. Nedalo mi to, před vánočními svátky jsem si raději na Digi zavolal a 4. ledna byla nová Digi doma. Ta objednávka na webu je asi na moc dlouhé čekání.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

nová lama :))) :))) :))) R^ R^ R^ přístroj hrůza,přesun prgramů hrůza,ladit další družice technik lže mění kovert.a tvrdí že na starý to nejde co dodat???

polo3698
Registrace: 2/2016

Polo

Každý technik je jiný

jiri55

@polo3698

To je těžké, když někdo nechá nachytat a navíc si bere jejich přijímač. Mám modul Nové Digi ve vlastním přijímači a absolutní spokojenost :)

Skylink + O2TV

kvasnak

Kvasnaku

Mam to domluvený s technikem z Mostu pro náš kraj na květen to stačí se rozhodnout.

jiri55

@jiri55

Jasně, je to o domluvě.V Ústeckém kraji na Litoměřicku jezdí technik z Polep, který mi pouze předal modul s kartou, zkusilo se to v mém HD Boxu, sepsali se papíry a odjel. Nic víc vidět nepotřeboval, stačila mu funkčnost Nové Digi a tak to má být :))

Skylink + O2TV

kvasnak

ja nechapu to digi tv kdyz jim napisu,ze nechci menit konventor lnb ktery mam rok novy http://www.kenex.cz/opticum-lnb-twin-01-db-ltp-04h.html a vse funguje jak ma bez vypadku zadnem(krom bourky jak to vypadne)..tak mi stale pisi,ze konventor mi vymeni za lepsi...nepochopim je

kolopik
Registrace: 4/2014

Kolopiku

Do mluvíš se s technikem a ne na tom jejich centru.Tam neví ani jaký maj programi na toź co je konvertor

jiri55

@kolopik

Vše je o domluvě s technikem a tebou, názory Digi bych tak vážně nebral ;)

Skylink + O2TV

kvasnak

Ale no tak Dawis ...

Nevidím důvod na O2 házet špínu, pro toho kdo nepotřebuje vidět fotbal od rána do večera myslím fajn volba, ceny jsou přijatelné, kvalita výsledného obrazu pravděpodobně o něco vyšší než na satelitu, nakonec proč ne? Jen škoda, že těch HD programů nemají o něco víc ..

Maxik23
Registrace: 5/2013

ja jsem to psal na facebooku severni morava servisni stredisko....a ten typ konventora a stejne mi napsal ten dotycny:Pro 100% příjem Vám zdarma dodáme náš který Vám zaručí bezproblémový příjem Nové Digi.

kolopik

@kolopik

Já tam mám LNB Quad, co lepšího by mi mohli nabídnout :))

Skylink + O2TV

kvasnak

kolopik

Ak Ti to dajú zadarmo, tak nech Ti to dajú a potom to vymeníš za svoje. Alebo to nechceš ani zadarmo?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

na co to budu menit lnb,kdyz to mam rok a 2mesice nove...a signal mam dobry tak neni zapotrebi se v tom vrtat v parabole...stalo me to 800kc celkem za lnb+kabel koaxialni a prace od znameho ktery se stym zivi.

kolopik

@kolopik

To pochopím, zbytečné měnit, když to funguje. Když tak ukecej technika, ať ti ten nový ponechá v rezervě. Já si iinstalaci provádím výhradně sám a nějakého šťourala bych asi hnal ;)

Skylink + O2TV

kvasnak

Takže jak to tady čtu, tak nejde si objednat na dobírku modul s kartou a nainstalovat si to sám? Je potřeba nějaký technik, na kterého se čeká půl roku? No to je teda fakt dobrá firma.

gliderman
Registrace: 6/2008

@gliderman

Technik být musí, to je pravda. S tou půlroční dobou to ale pravda není. Objednávky přes web jsou skutečně na dlouho, telefonické 3-4 týdny.

Skylink + O2TV

kvasnak

gliderman

je to tak nějak individuelní.Já třeba v Praze mám v okolí dva jejich techniky a když jim zavolám tak do týdne je vše vyřízené.Ale čekám na ten sport.balík co v něm bude kolik bude stát co bude podmíněno jeho objednáním atd.Zatím do června dost času. ;) Chápu ty kteří mají jednoho technika pomalu na pul kraje to je asi vopruz na druhou. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Neříkejte mi,že tihle amatéři,kteří nejsou schopni dlouhodobě komunikovat s klienty koupili La ligu a Premier league.Otázka zní:Za čí peníze nakoupil Lamich tyhle drahé ligy???TOHLE BY MNE ZAJÍMALO.Nevěřím,že to Lama sám zacáloval.

garrrry

garrrry

Lamich ze své kapsy :)))

dawis77
Registrace: 9/2011

Někdy před 15-16 ti lety jsem si objednal u UPC Direct kopletní zařízení včetně karty, druhý nebo třetí den mi to doručila PPLka, já si to podle návodu nainstaloval a koukal jsem. Pak jsem přešel ke SL, tam už jsem si objednával pouze karty. No a u O2TV jsem sepsal na prodejně smlouvu, druhý den mi přišlo zařízení domů, zapojil jsem a koukal. Všechno šlo bez nějakého technika. Praktiky firmy Digi Tv mě přijdou jako z jiného světa, ale hlavně z jiné doby.

gliderman
Registrace: 6/2008
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 80

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra