![]() |
|
Magic ovladač LGProsím funguje tento ovladač Magic - Dálkový ovladač LG Magic Motion AN-MR500 u 6 kové řady Lg led TV ?http://dalkove-ovladace.heureka.cz/dalkovy-ovladac-lg-magic-motion-an-mr500/ Ta novější verze ovladače 600 je zbytečně velká |
benesj
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: Magic ovladač LGTento ovladač vymyslel nějaký IQ K-KOT.Nastavit a editovat programy na něm je malý zázrak.Měl jsem tu čest a zákaznici jsem raději objednal klasiku od LG.A na něj jede dosud a MAGIC ovladač má ve skříni. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Magic ovladač LGChtěl bych ho jen jako druhej takovej jednoduchej ovladač. |
benesj
![]() |
|
RE: Magic ovladač LGbaron, otázka mohla byť o niečom inom. Magic ovládač je dobrý na smart applikácie nie na pozeranie TV.benesj, takto to nefunguje. Magic ovládač nefunduje "so 6-kovou radou" ale musíš zistíť pre ktorý rok výroby to je, resp. či tvoj TV je LWxxx alebo LA, LM, LF atď. Napríklad ak máš LW650 z roku 2011 tak máš smolu. Pôvodné magiky sa už nevyrábajú a nové so starým modelom nekomunikujú. Možno lepšie napíš na podporu LG, nevolaj tam hot line je rovnaká ako u iných operátorov. Sedí tam väčšinou niekto kto nemá ani páru o otázke, hľadá to v nejakom on-line manuále. Mne keď prestal fungovať tak mi radila vypnúť HbbTV funkciu, pritom tá TV ju nemá... |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Magic ovladač LGJJ![]() ![]() |
benesj
![]() |
|
re baronJa mám LG Magic Motion AN-MR600 a som s ním velmi spokojný.Editovanie programov nie je ovladačom ale softom v tv.FastScan Skylink funfuje na LG-ine tiež ok. Inak suhlas dagy2 okrem podpory pre to ,že ja ked som tam volal baba vedela všetko na moju tv 65UF8579 až som čumel.tel.0850111154![]() |
sadsas1
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: Magic ovladač LGtak stane sa.... |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
![]() |