![]() |
|
Nastavení paraboly Gilbertiny 150 cmDobrý večer, budu provádet nastavení 150-ky Gilbertiny s polárním závěsem a táhlovím motorem. Mám otázku čím mám začít. Set top box mám prednastavený v rozmezí 45W - 75E. |
vankari5
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 289 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
@Choronzonporadiť nevieš hlavná vec že tu riešiš pravopis![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@pele1Koukám, že Ty poradit umíš. |
Choronzon
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: Nastavení paraboly Gilbertiny 150 cmpodle mě polarmount = polární závěs, jestli míríte na toto, a na druhém se bavit je ubohé. Bože kam to spějeme. |
vankari5
![]() |
|
@vankari5Na Tebe nikdo nereagoval, zkus si to přečíst znovu.Teprve teď je to na Tebe vankari15: pokud máš problém chápat psaný text a na základě vlastního nepochopení někoho nazývat ubohým, tak pak jsou veškeré rady zbytečné |
Choronzon
![]() |
|
RE: Nastavení paraboly Gilbertiny 150 cmno tak promiň, já to nemyslel všeobecne, ale to víš asi pochopit že mě to docela vytočilo. On anebo oni asi vědí na koho se to vztahuje, ale to sem už nepatří. Vsobotu nebo v nedeli se podelím jak se my s nastavováním daří. |
vankari5
![]() |
|
@vankari5Potom pri nast.par.nezabudni na pravopis ten je veĺmi dôležitý v sat.príjme.)) |
RATT
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 306 |
![]() |
|
RATTtrošku by se na veřejnosti mělo dbát na pravopis(v rámci nějakých mantinelů,taky píšu hovorově),na ples taky nechodíš v teplákách a doma je nosíš celej rok |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Nastavení paraboly Gilbertiny 150 cmAno,máte pravdu,kdysi jsem chodil do základky v Čechách, jenže a to jsme se dostali už mimo témy tohoto fóra. |
vankari5
![]() |
|
@pierrepetrA trošku by sa malo na verejnosti(teda tu)byt aj slušnejši nenapádat sa a neriešit tu diakr.na sat.fore ktorá podst.veci nepomôže ani nerieši.ale o tom sa tu dost písalo.ak má niekto problém poroz.nech použije prekladač.ale ako sam vidíš všemožne sa vám snažím vyhoviet pre pokoj duše.PS.tepláky nenosím))Vankari nič proti tebe.to mali len koleg.zrejme tažkydeň a museli niekde vypustit paru.koniec debaty |
RATT
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 306 |
![]() |
|
vankari5to neřeš,tady je moc lidí a co člověk, to názor,zaměř se na parabolku |
pierrepetr
![]() |
|
vankari5pokud to moc nebije do očí,tak to projde i zdejší cenzurou |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Nastavení paraboly Gilbertiny 150 cmDík za pochopení a po druhé ať se ozývá jen ten co má v úmyslu jen pcradit k přejednávané téme. |
vankari5
![]() |
|
RE: Nastavení paraboly Gilbertiny 150 cmOno se to k dané diskusi vztahuje, je to reakce na příspěvek, takže přát si to můžeš, ale to je asi tak vše... |
Choronzon
![]() |
|
@drhanspretoze, mozno niekto predbehol dobu. kedysi kvalitny tenista, zacne vyrabat svoju novu znacku parabol, brad GILBERTiny...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |