![]() |
|
firmware Argus mini IPProsím o pomoc, potřeboval bych nějaký nový firmware do edisona argus mini ip. Poslední je tam z roku 2011. Začíná se sekat a třeba u fandy HD jde jen zvuk. Poradí mi někdo ? |
novotnj
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: firmware Argus mini IPzkusil jsi oficiální stránky výrobce (je tam FW z 27.3.2013 tedy novější) nebo čekáš, že to udělá někdo za Tebe? |
Choronzon
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: firmware Argus mini IPNe nečekám, že to někdo udělá. Zapomněl jsem napsat, že chci emu. Ptám se, protože s tímto příjímačem nemám zkušenosti. |
novotnj
![]() |
|
RE: firmware Argus mini IPA co v tom EMU ještě chytáš? |
Choronzon
![]() |
|
RE: firmware Argus mini IPTipl bych to spíše na dosluhující hardware - příčina může být různá, viděl jsem poslední dobou takových asi 5 dosluhujících kusů. Osobně bych ho vyměnil za nějaký jiný novější stroj, opravovat se to nevyplati. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: firmware Argus mini IPNo měl jsem za to ze pripojeni na newcam je soucasti jen firmware s emu |
novotnj
![]() |
|
RE: firmware Argus mini IPAle ty jsi nepsal, že používáš newcam - ale že chceš EMU |
Choronzon
![]() |
|
RE: firmware Argus mini IPOmlouvám se, jak jsem psal nemám s tímto příjímačem moc zkušenosti. Požádal mě o pomoc švagr. Já mám doma stařečka Fergusona 200HD.Umí teda ten oficial newcam ? |
novotnj
![]() |
|
RE: firmware Argus mini IPTo nevím, ale vsadil bych se, že ne. |
Choronzon
![]() |
|
RE: firmware Argus mini IPpozri sa na World Satellite tam je sekcia venovana primacom edision |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 674 |
![]() |
|
@vili1tam jsem se uz dival ale jsem z toho uplne v pr... netusim, ktery mam vzit, nechci to jeste vice pokazit. Jestli to jde. |
novotnj
![]() |
|
RE: firmware Argus mini IPzkus to ....ojojjoj![]() VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310
|
kos
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 983 |
![]() |
|
RE: firmware Argus mini IPda se udelat zaloha puvodniho firmware ? |
novotnj
![]() |
|
RE: firmware Argus mini IPA co třeba, jak je na tom, se zdravím ZDROJ![]() |
vysočina
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: firmware Argus mini IPda se udelat ...ale vysočina ti naznačil jake je počasí![]() VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310
|
kos
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 983 |
![]() |
|
RE: firmware Argus mini IPšvagr stejně chce koupit něco nového, ale tohle chtěl dat do dětského. No je to už staříček, ale třeba by ještě službu udělal. |
novotnj
![]() |
|
RE: firmware Argus mini IPpoužívám Edision_Mini_galaxy_ps_synaps_1.5.50_By dreamer1983.abs - tady ho máš http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=13&t=29386&start=40nejede sice EPG u MTV stanic na 19e, ale jinak OK, používám ho 2 roky jestli ti to pomůže je otázka, možná už odchází HW (zdroj, MB..?) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
![]() |