![]() |
|
Kabelová televize - co je to za venkovní krabičku?Dnes jsem instaloval STA v místě, kde má kabelová televize své antény pro příjem českých programů a také pro rakouské programy.V odkaze jsou obrázky jejich profesionální práce. V té jedné "krabici" je předzesilovač, který je určen pro předzesílení rakouských programů. Kabely použité vnitřní PVC, takže se sypou jedna radost. ![]() |
andel666
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 111 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
RE: Kabelová televize - co je to za venkovní k...http://andelck.rajce.idnes.cz/Elsat |
andel666
![]() |
|
co je to zahumusárnu,to je STA ?? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
RE: Kabelová televize - co je to za venkovní k...No co, len recyklovali plastove flase.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
@pierrepetrKdyby jenom STA. Tohle je zařízení kabelové televize, která funguje na tomto sídlišti. |
andel666
![]() |
|
andel666ty fotky jim pošli a i ČTU |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
RE: Kabelová televize - co je to za venkovní k...A ma to vliv na funkci ? |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
@mmc...jako na funkci živočihàře?..:-)O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Saták![]() |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: Kabelová televize - co je to za venkovní k...To musel dělat odbornik na slovo vzaty. Nebo migrant Syřan. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
@andel666Neni to nahodou v Krumlově? |
miks
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 426 |
![]() |
|
mikscopak, dělal si něco podobnýho?![]() ![]() Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Kabelová televize - co je to za venkovní k...Co s tim jako CTU ma spolecnyho. Klasika distribuce pro cctv :-)Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Kabelová televize - co je to za venkovní k...No, fuuuuuuuuuj!!!!!!Som iba amater, ale takto odvedenu pracu si neviem predstavit. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: Kabelová televize - co je to za venkovní k...S PET flaškama se setkávám i dnes zcela běžně. Myslím že ta instalace je tak 5-7 let stará, soudě podle toho jak je to všechno orezlý a vyšisovaný, možná to už není ani funkční a tehdy se to tak prostě dělalo...![]() |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: Kabelová televize - co je to za venkovní k...Je to Krumlov a jedna ta petka je plně "funkční" .![]() |
andel666
![]() |
|
RE: Kabelová televize - co je to za venkovní k...Jinak v anténní technice se pohybuji již přes 20let a už tenkrát byla normálně dostupná venkovní krabička. Dokonce mám skladem ještě pár nových krabiček z bývalého NDR.![]() |
andel666
![]() |
|
RE: Kabelová televize - co je to za venkovní k...Tak to je miks dobrej, já bych z toho Krumlov vlakáč takhle podle fotek nepoznal.![]() Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
@andel666Ale muzu Te ujistit, ze toto Elsatu neni, jejich antenni system na vlakaci znam dokonale............ X colorku oni ani nemaji, ORF je tam z nejakeho Televese na mastavci na stozaru cca 1,5. Nebo UPC Plesivec? |
miks
![]() |
|
@emilEmile, znám každej panelák tady a na fotce je i okolí.... ale přijde mi to spíš jako vlakový, než Plešák |
miks
![]() |
|
Pet flaškaTak takhle je veden telefonní kabel kyslíku 7 km od ústředny ke mě,akorát,že na dřevěných sloupech.12 let mě bombardova nabídkou internetu i modem poslal doporučeně ,bez vyžádání.Naštěstí jsem ho nepřebral.Půl roku mě uháněl,abych ho vrátil,pak ho nakonec našli ve svém skladu,když už i soudem vyhrožoval.![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
miksToto Elsatu je a je to na vlakáči. Ano na tomto stožáru je nástavec a je tam "trojzubec" asi Emme Esse či podobná anténa, od které vede koax do této PET, kde je nízkošumový předzesilovač. Ale bál jsem se na to i podívat.Klidně příští týden nafotím celý stožár. To je tvá práce? ![]() |
andel666
![]() |
|
RE: Kabelová televize - co je to za venkovní k...V čem je problém? Funguje to? Jestli ano, tak není co řešit a jestli ne, tak reklamovat službu.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
to technikTKRdle reakce se da predpokladat, ze to podobne profesionalne provadis i ty |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: Kabelová televize - co je to za venkovní k...Třeba je to jen dočasné řešení...:-) Maximálně než se to zesere a někdo jiný to předělá.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Kabelová televize - co je to za venkovní k...kaos: Znovu se ptám, co je v tom za problém? Diváka nemusí technické řešení zajímat a jestli si provozovatel kabelovky zfušuje práci sám sobě, to je akorát jeho věc a tvoje zbytečná starost.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |