Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Jak naladit Hotbird na Skylinku?

Ahoj, moc pěkně vás prosím o radu. Jsem naprostý technický laik, přesto chápu základní pojmy v ladění programů, Astry 19 a 23 naladit umím. Ráda bych však místo německé astry naladila hotbird. Vůbec nevím jak na to. Prosím, snažte s e radit bez uštěpačných poznámek, já se to jinak nenaučím ;)
Tedy, máme parabolu 80. Máme monoblok se dvěma konvertory, chytáme na ně astru 19 a 23. Nezapojovala jsem to já, ale prostě to máme zapojené tak nešťastně, že naše české programy neladím na 23°, ale na 19°. Prostě je to obrácené.
Máme interní satelitní přijímač v televizi Samsung. Tedy teoreticky bych vše měla zvládnout naladit. Jenže, Hotbird prostě nemá signál. Jednou se mi naladil, ale obsah odpovídal spíše německé astrě. Nebyly tam rpogramy, které měly být na Hotbirdu. Myslíte, že je problém primárně v tom, že máme špatně(obráceně) nastavené konvertory?

Jak docílím toho, abych našla signál? :D

Díky :) :ogre: :ogre: :bigeyes:

klmv
Registrace: 2/2016
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52
Odpověď v diskusním vlákně

korko

a my mu platíme dovolenou,posilovnu,vitamíny,sport,svěží spánek,kdo je tady ten potrestaný?????

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@bohus31

Bohušu ! Máš pravdu,ale kto to nikdy nerobil...? A veď "to" je i od polohy ! A 3 konvertory a prístup .... P.
P.S. Skúšal niekto motor na vstavanom Sat ?

ralp5
Registrace: 9/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra