![]() |
|
AZ Box Premium HD + nastavenieMám AZBox Premium HD+ ešte so starým fw 0.9.5402-patch. Cez MultiCAS som testoval dve linky CCcam na ktorých bolo Sky UK.Na prvej linke Sky UK išlo bez problémov, teraz testujem druhú a Sky UK nejde aj keď tam isto je. Odskúšal som linku na druhom prijímači a tam Sky UK ide. V nastaveniach v AZ Boxe som pri prechode na druhú linku nič nemenil, preto nechápem, prečo Sky UK nechce ísť. Skúšal som aj rôzne úpravy priority CAID, no bez úspechu. Pravdepodobne je už málo užívateľov tohto prijímača, kde nie je E2, no toto je už pravdepodobne moja posledná nádej, že niekto pomôže dobrou radou. |
Fittipaldi
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 313 |
![]() |
|
RE: AZ Box Premium HD + nastavenienechapem preco sa trapis OFW a neprejdes na E2![]() Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: AZ Box Premium HD + nastavenie2x som skúsil E2. Vždy veľké trápenie. Po prechode horšia kvalita obrazu a to mám len 46" TV. O zvuku ani nehovorím. No bolo to už veľmi dávno v začiatkoch E2 pre tento prijímač. Teraz na to nemám už odvahu. Skúšal som aj E2 z USB. Na inom fóre boli súbory, ktoré stačilo cez program na obnovu disku dať na USB a prijímač mal po reštarte nabootovať z USB. No prijímač nedokázal z USB nabootovať. Niekde som urobil chybu. Ak by som prešiel na E2, tak už asi len tak, že by som od niekoho kúpil USB, kde by bola E2, po prípade, že by mi prijímač niekto preprogramoval s tým, že by som mal stále ofw na USB. No sám sa do toho už neodvážim. Tak asi preto nemám E2. S tým čo píšem nevieš poradiť ? |
Fittipaldi
![]() |
|
RE: AZ Box Premium HD + nastavenieničoho sa neboj, všetko sa da naučiť.../nie je to až tak zložité,E2/![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: AZ Box Premium HD + nastavenieak mas zaujem som na vedlajsom fore napis mi a mozme to dat na usb na domke budes mat stale Ofw a na USB budes mat E2 odporucam Oatv 5,1![]() Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
pre wwwePoslal som Ti správu. |
Fittipaldi
![]() |
|
![]() |