![]() |
|
Karta po reaktivaciiJedná sa o kartu ICE standard,ktorá bola uvedená do prevádzky 1.9.2012.V januari 2013 ju prestali využivať a preto na ňu nebol ani uhradené Serpo,ktoré malo byť uhradené 1.9.2014.Po uplynutí 1.roka od nutnosti úhrady serpa v roku 2015 bola vyradená z evidencie.Teraz vo februári sa rozhodli znovu si kartu spojazdniť.Karta sa podľa regule skylinku musela znova zaregistrovať a zaplatiť aj reaktivačný poplatok, čo aj urobili.Tak isto si ju aj naviedli na Sipo,tak ako majú aj druhu kartu v domácnosti.Toľko história tejto karty.Pointa je,ale v tom,že ani za týždeň sa karta nerozbehla, sú na nej stále, len posledné zápisy z januára 2013, keď ju prestali používať.Keď mi ju doniesli,tiež som si myslel to čo si teraz myslí väčšina z Vás,že ju prijimač nečítal,keď ju rozbiehali, alebo, že ju mali špatne vloženú atď,atď, ako to zvyčajne býva pri načítavaní karty u ľudí, ktorí si ju trebárs nevedia v podmienenom prístupe prečítať.Sám som ju nechal vloženu vždy na niekoľko hodín, snáď vo všetkom, či už certifikovaných prijimačoch, alebo v Irdeto moduloch a aj v uni čítačkach v ktorých sa Ice karty všetky vždy rozbehli a tých refrechov bolo na ňu poslaných neúrekom a stále ani ťuk.Visia tam stále staré zápisy z roku 2013.Samozrejme volal som aj na Skylink, tam som samozrejme aj nič svetoborné od operátorky ani nemohol očakávať, že mi poradí,len potvrdila,že je všetko s ňou urobené,ako má byť a kázala čakať.Na druhý deň som emailom písal do skylinku na zákaznické otázky,kde majú napísané, že odpovedia do 12 hodín, ale ani po týždni žiadná odpoveď.A ešte chcem dodať, že karta nie je mechanický poškodená a dajú sa v nej prečítať všetky zápisy, čo tam zostali pri poslednom používani.Chcel by som vedieť, či sa už niekto s takýmto prípadom stretol,lebo ja ešte nie, hoci som už takých kariet vyradených z evidencie rozbiehal viacej.Už mi prichádza do úvahy len tá trojročná lehota nezaplatenia serpa, kedy sa karta vyraďuje natrvalo z evidencie a nie je ju možné už registrovať.Ale v tom prípade by ju asi systém nedovolil znova zaregistrovať a ani v jej prípade ešte od vypnutia neuplynuli ani dva roky.A preto som aj písal toto všetko do Skylinku, ale ani sa neunúvajú odpovedať.Toť asi všetko.Ďakujem za odpovede, keď už sa Skylinku nechce.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Karta po reaktivaciito letas:Tak jak to dopadlo? Vyřešeno? Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Karta po reaktivaciiDnes konečne všetko vyriešené.Reaktivovali ju až po zaslaní do skylinku.Tak keby niekto mal podobný problém, tak je nutné ju tam zaslať.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
letasto je hezký |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
@letasTakže kolik peněz stála zákazníka tahle ta sranda NESCHOPNOST PROVOZOVATELE KARTY znovu zprovoznit jejich kartu![]() |
sat amatér
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 349 |
![]() |
|
@koudelkaZajímalo by mě o kolik zákazníků si svojí neschopností a SVÝMI ZLEPŠOVÁKY otrávil a připravil firmu o zákazníky![]() |
sat amatér
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 349 |
![]() |
|
RE: Karta po reaktivaciito letas:Konečně, jsem si říkal, že za tu dobu, by se to mělo někam pohnout! Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
@letasSkoro všichni zde lační se dozv+d+t,co to stálo![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Karta po reaktivaciiletas,prosim ta ozvi sa mi na PM dik jurto |
jurto
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
korkorandělá Fučíka |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |