![]() |
|
parabolická antena Multytten-4 družice-technisatmám dotaz:přechod na programy v HD mám sníženou kvalitu obrazu výpadky aj.musím kupovat novou? dík za pomoc |
lerak211
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 1 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: parabolická antena Multytten-4 družice-tec...Už jsem prošel fóra a vyloučil Visiosat Big Bisat, E85, jen o tom Mascomu jsem toho moc nenašel a jak vidím, nezbývá než T90. |
Choronzon
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
Choronzonpak se ještě pomodlit proti zemním smyčkám |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: parabolická antena Multytten-4 družice-tec...nemusí být ani smyčky, ještě jsem neobjevil octo u kterého by se nerušily vzájemně vstupy při přepínání, ale tyto krátkodobé záseky se dají přežít... :) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: parabolická antena Multytten-4 družice-tec...OCTO v plném obsazení se téměř nedá udržet v chodu. Pokud není problém při montáži, tak určitě přijde časem, až někdo změní cokoli na přijímacím zařízení. |
elektrokol
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
ChoronzonAno, pokud chceš 16e, jedině T90. Bez 16e i ta Mascom Multisatellite - unese v pohodě všechny LNB octo.... |
lance
![]() |
|
RE: parabolická antena Multytten-4 družice-tec...Dík chlapi, mám látku na přemýšlení (asi to bude o kompromisech) - času dosti, nekvaltuji a hlavně - počkám si stejně na teplé počasí![]() |
Choronzon
![]() |
|
@lanceNikde to nemůžu ve spec najít, kolik asi váží ten Mascom/Telesystem? |
Choronzon
![]() |
|
RE: parabolická antena Multytten-4 družice-tec...odhadem kolem 8-9kg, neručím... |
lance
![]() |
|
@lanceOK, dík, takže asi jako Big Bisat - ten by se mě zamlouval více, pokud upustím od 16E |
Choronzon
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |