![]() |
|
EMP Centauri S8/1PCP-W2V obchodě,kde jsem tento DISEqC přepínač kupoval mi tvrdili,že na jeho vstupy lze připojit Inverto LNB twin. Ovšem v návodu ve schématu zapojení je napsáno 8xLNB (SINGLE). Takže prosím odborníky o vysvětlení, jak to je správně.Děkuji. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: EMP Centauri S8/1PCP-W2EMP-CENTAURI Profi line DiSEqC prepínač S 8/1PCP-W2 (P.168-W) Position - DiSEqC 2.0 prepínač 8/1 + 1x vstup pre terestrialny signal , vodeodolný, prepínač slúži na pripojenie vôsmich single LNB k jednému prijímaču. Vstupy prepínača sú ovládané povelmi "Position" a "Option" a sú priebežné pre 22 kHz a DiSEqC povely.A ty si chcel tento? EMP-CENTAURI Profi line DiSEqC prepínač S8/2PCN-W2 (P.167-W) - prepínač pre 4x twin lnb, vodeodolný. dvojitý diseqc prepínač určený na pripojenie 4 twin lnb k 2 prijímačom |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: EMP Centauri S8/1PCP-W2LNB single má jeden výstup, LNB twin dva. Do relátka zapojíš jeden výstup Twinu, druhý můžeš poslat jinam, nebo ho nechat zatím nezapojen. Tohle jsou naprosté základy, co na to nechápeš?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@TomicJá bych chtěl připojit k DISEqC přepínači 7LNB, z toho asi 3xLNB twin a 4xLNB single. Ale asi kombinovat to nejde. |
ALEXCZ
![]() |
|
RE: EMP Centauri S8/1PCP-W2tak v tom pripade ako napisal Saxon - druhy vystup od tych twinov nezapojit. Nenapisal si, ci mas jeden alebo dva prijimace. |
Tomic
![]() |
|
@SaxonAle pro mne to je španělská vesnice, stejně jako pro tebe třeba něco jinýho - zrovna nevím co. Kdyby byli všichni tak chytří jako ty, tak by to diskusní forum Paraboly mohli zrušit. |
ALEXCZ
![]() |
|
@TomicPardon- mám dva přijímače. |
ALEXCZ
![]() |
|
@ALEXCZa kolko STB-oxov ides zapajat?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: EMP Centauri S8/1PCP-W2tak ked chces mat tie tri pozicie, na ktorych mas tie twin LNB v druhom STB, tak potrebujes dalsi diseqc prepinas. Na to uz bude stacit aj 4/1 diseqc. A do toho das druhe vystupy z tych twinov. |
Tomic
![]() |
|
dva prijimacekup este jeden diseqc...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@ALEXCZje to tak jednoduche, ze staci pozriet ABC tunajsieho webu...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
po lopateprvy STB - prvy diseqc - X LNB /single - twin/druhy STB - druhy diseqc - X LNB /twin/ Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31+ostatnídík za snahu mi pomoci,druhý DISEqC přepínač na 4vstupy dokonce mám,tak to zkusím. |
ALEXCZ
![]() |
|
![]() |