![]() |
|
presun parabolyahojte.mam taky problem.nad balkonom na stene som mal zavesenu parabolu s multifeedom na ktory som bezproblemovo chytal 28,2 - 23,5 - 19,2 - 16,0 - 13,0 - 4,8 - 0,8.lenže kvoli tomu, že nam idu zateplovať bytovku a budu davať dolu aj balkony, tak som bol nuteny posunuť parabolu na stenu za balkon (cca o 4m dalej a pouzil som aj inu konzolu).myslel som si, že tam bude stačiť natočiť jednu druzicu a ostatne už pojdu ako predtym, no bohužial to už tak nefunguje.na 13,0 hotbird mi klesol signal na niektorych tp aj o 20%, 0,8 už nechytam vobec a na 4,8 a 16,0 mi niektore tp vobec nejdu.ostatne družice funguju ako predtym.čo som urobil zle? |
dupri08
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 209 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
@dupri08..narodený na šťastnej planete,zvýčajne po prekladke musíš nastaviť všetko !! Nech sa Ti darí !! P.![]() |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
@dupri08Problém určitě nebyl v konzole, ale hlavní je, že funguješ - ani nevíš, jaké máš štěstí...![]() |
Choronzon
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
buď si děláprde,l,nebo je fakt laik,na co bys měl šahat na mulfifeed,při přesunu pár metrů??,psal jsem horizont a elevace,božičku,jak hluboko jsme tady klesly???? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |