![]() |
|
Amiko shd-8900 a Diseqc prepinač Momoblock a LNBDobrý deň,chcem sa Vás požiadať o radu s výberom DiseqC prepínača. Mám monoblock na 23,5E a 19,2E. Chcel by som pridať ďalšie LNB na 0,8W. Prijímač podporuje protokol DiseqC 1.0, 1.1, 1.2. Ďakujem dm800 diablocamlan
|
silvercord
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 332 |
![]() |
|
... prepinač Momoblock a LNBPouži DiSEqC 1/2 typ Option!!!VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 142 |
![]() |
|
RE: Amiko shd-8900 a Diseqc prepinač Momoblock...To ,že mám použiť option som si už naštudoval len na internete som našiel na dostupných prepínačoch označenie, že pracujú pod DiseqC 2.0 a prijímač tento protokol nepodporuje. Nepozná niekto konkrétny typ?Ďakujem dm800 diablocamlan
|
silvercord
![]() |
|
RE: Amiko shd-8900 a Diseqc prepinač Momoblock...Prepáč, samozrejme som mal na mysli:...DiSEqC 2/1 typ Option - Dobré skúsenosti mám s modelmi od EMP Centauri, na linux stb je vhodné povely pre jednotlivé sat pozície nastaviť v menu / nastavenie tunera a to v rozšírenom móde cez protokol 1.0. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Amiko shd-8900 a Diseqc prepinač Momoblock...Tento:http://www.emp-centauri.cz/index.php?lang=cz&page=prodview&id_kateg=1&id_pkateg=20&id=31 To čo píšu na nete ohľadom 2.0, tak to nerieš!!! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Amiko shd-8900 a Diseqc prepinač Momoblock...Presne tento typ som mal vybratý, len som si nebol istý. Ďakujem![]() dm800 diablocamlan
|
silvercord
![]() |
|
![]() |