![]() |
|
Pomoc se zapojenímDobrý den , mám technický dotaz. Mám jednu parabolu na ní je konvertor se dvěma vývody ale jen jeden je zapojený a koax mi vede do příjimače který jsem koupil se dvěma DVB-S2 moduly. Jak dokážu abych mohl nahrávat horizontál a vertikál najednou , přes jeden kabel to nejde. A na vysvětlenou neexistuje varianta natažení druhého koaxu od parabola k příjimači. Prosím aji o zaslání odkazu na hardware který bych potřeboval aby to fungovalo , nepiště žádné zkratky jsem lajk. |
satAmater2
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 16 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Pomoc se zapojenímSatelitní přijímač nebo TV...? |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
Laik zapája...![]() Pozri samozrejme že existuje možnosť ako posielať signál po jednom koaxi! Ale cena takéhoto zariadenia je mnohonásobne vyššia, ako natiahnuť ďalší samostatný koax, prípadne vymeniť tento pôvodný za štvor-koax (4 koaxi v jednom)! http://www.tvsatnitra.sk/obchod/action/productdetail/oc/1771235/product/johansson-9640-kit-multi-band-converter.xhtml http://www.tvsatnitra.sk/obchod/action/productdetail/oc/1771613/product/quad-koax-kabel-cena-za-1-meter-100-metrove-balenie.xhtml VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 142 |
![]() |
|
RE: Pomoc se zapojenímUž se to tady řešil, snad Enik nebo kdo dal odkaz na spešl konvertor, kterej je k tomu potřeba.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@baksiksatelit ferguson ariva |
satAmater2
![]() |
|
@mmiriboynatažení koaxu není přípustné , nejsou tady husí krky a koax je veden pod novou fasádou kde je polystyren. Prosím jen o rady kde nebude zmínka o natažení jakéhokoliv koaxu. Děkuji |
satAmater2
![]() |
|
Pomoc se zapojenímSamozrejme opomenul som ešte jednu možnosť, t.j. vymeniť terajší LNB konvertor za LNB unicable!Napr.: http://www.tvsatnitra.sk/obchod/action/productdetail/oc/1771196/product/lnb-smart-01-db-unikabel.xhtml VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Pomoc se zapojenímaha takže bez toho Johansonova kitu to nejde říkáte |
satAmater2
![]() |
|
@mmiriboyano a dál co potom |
satAmater2
![]() |
|
RE: Pomoc se zapojenímv příjímači mám položku v nastavení UNICABLE |
satAmater2
![]() |
|
RE: Pomoc se zapojenímZdar,dej tame ješte typ Fergusona. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
satAmater2Nič v zlom, ale:Nepochopím ľudí, ktorí zateplujú barák a popritom vôbec nemyslia na "zadné vrátka"!? Je to prosté, už vtedy ste mali dať pod fasádu minimálne 2, doporučil by som aj 4 ks koaxov a samozrejme vedené cez inštalačnú trubku!!! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@hdpeFerguson TT HD PVR 500GB 2xDVB-S2 |
satAmater2
![]() |
|
@mmiriboyto neřeš to tě zajímat nemusí , barák jsem tak koupil před 5 lety |
satAmater2
![]() |
|
satAmater2 - ...ano a dál co potomOstatné máš o.i. vysvetlené aj v návode od toho LNB unicable - inak okrem nastavení v stb sa používá pri stb aj sat rozbočovač!VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboytakže u LNB to sloučím a u sat. to rozbočím , pochopil jsem to dobře ? |
satAmater2
![]() |
|
barák jsem tak koupil...Aj ja mám svoj barák a káblov si môžem ťahať koľko chcem a kade chcem, veď predsa je to môj barák!!!Či? U teba je to nejako inak?! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
takže u LNB to sloučím a u sat. to rozbočím...Nie, nepochopil!Z LNB už ide zlúčený signál v jednom koaxi (teraz vravím o unicable!)! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Pomoc se zapojenímTo je dvoutunerový HDTV PVR satelitní přijímač,tak to půjde,ale musíš nejsíše použít LNB unicable,jinak nejlépé je přivést druhý konec od LNB TWIN.( i zateplené fasády se vrtají).... |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
tatařiřekl jsem jasně že neexistuje přívod druhého kabelu nebo to mám napsat hebrejský a proč po tom nikomu nic není , hledám variantu kde to jde bez přívodu kabelu.Pokud to nevíte tak sem nepište , piště ti co něco ví a chtěji poradit. Rady natahni si nový kabel si trčte za klobouk. |
satAmater2
![]() |
|
RE: Pomoc se zapojenímPokud se jedná o dvě družice,kup ,jak pravili kolegové střihni tame po kulach Johansona a více neřeš. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Pomoc se zapojeníma jak se ten Johanson zapojí |
satAmater2
![]() |
|
satAmater2 - tak bacha na slovíčka!Myslím si, že si odo mňa dostal rád viac než dosť!!!A to, že si niekto nechce, alebo nedokáže doma na vlastnom prahu dupnúť a presadiť to svoje je už iná káva - t.j. tzv. podpapučová... ![]() Môj slogan - heslo znie: Všetko sa dá, len treba chcieť!!! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
satAmater2Chceš zde poradit tak zde NIKOMU nebudeš říkat že je tatar.A pokud mímíš takto pokračovat tak tě pošlu uklidnit a můžeš si při tom přečíst pravidla tohoto fora. Buď rád že ti někdo poradí. O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
@petr33a komu jsem konkrétně napsal že je tatar ???? |
satAmater2
![]() |
|
satAmater2Skoušíš co si můžeš dovolit či co?Pokud chceš poradit tak si přečti co tady píšeš hlavně pokud to nevíš tak 25.02.2016, 19:31.54 . A i některé jiné odpovědi postrádají pokoru-chceš něco TY či někdo jiný? O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |