![]() |
|
Pomoc se zapojenímDobrý den , mám technický dotaz. Mám jednu parabolu na ní je konvertor se dvěma vývody ale jen jeden je zapojený a koax mi vede do příjimače který jsem koupil se dvěma DVB-S2 moduly. Jak dokážu abych mohl nahrávat horizontál a vertikál najednou , přes jeden kabel to nejde. A na vysvětlenou neexistuje varianta natažení druhého koaxu od parabola k příjimači. Prosím aji o zaslání odkazu na hardware který bych potřeboval aby to fungovalo , nepiště žádné zkratky jsem lajk. |
satAmater2
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 16 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
dej sidalší parabolu někam na balkon,nebo kde můžeš dotáhnout další koax,je to nejlevnější řešení,nebo eperimentovat a sloučit z quatra v+h High pásmo,pro skylink do jednoho kabelu,bez záruky,zkusit |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
@ petr33, čo ty na to?A odrazu nie je toho, kto prvý použil slovné spojenie "tatar"?!Zaujímavé?! Mám taký dojem, že si tu chce niekto z nás robiť "Dobrý deň"! Žeby výmaz a Ban?! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 142 |
![]() |
|
@petr33tak si to přečti , když napíšu že nepřipadá v úvahu natažení kabelu a stejně mi někdo poradí natáhni si kabel , tak mám mít pokoru ???? no ty jsi uplně mimo |
satAmater2
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
satAmater2!!!Pamätaj si moje slová:Všetko sa dá, len treba chcieť! Iba to ešte doplním: A v takomto prípade - t.j. keď bývam vo vlastnom, tak to platí dvojnásobne!!! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 142 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |