![]() |
|
faktura od Nové Digi CZVe faktuře na březen 2016 opět varují před nekalými praktikami od freeSATU. |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: faktura od Nové Digi CZMně přijde nekalé posílat fakturu za březen už v únoru. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: faktura od Nové Digi CZPlatba je za služby v únoru! |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: faktura od Nové Digi CZKlasika, když jim mizí zákoši, tak nehledají chybu v sobě, ale v konkurenci. Co taky od takový pakáže s přeprodejem elektriky čekat :-(Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: faktura od Nové Digi CZme prisla dnes faktura na brezen kdy to mam zaplatit v breznu u stare digi. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 864 |
![]() |
|
@bretahProto se tomu říká předplatné... |
Choronzon
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
Podobněto mají nastavené i u faktur O2!![]() |
baksik
![]() |
|
@baksikBenzín také platíte při tankování a ne až jej vyjedete, kredit na telefon také předem, časopisy jakbysmet a nikomu to nepřijde nenormální, jen zde je potřeba si taky kopnout... |
Choronzon
![]() |
|
RE: faktura od Nové Digi CZU telefonu mám postpaid a platím až co zkonzumuju.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSNevím jak to nazvat, ale to je pěkně b l b é přirovnání - tam je to logické a ANI jinak to nejde, u předplatného je to ovšem jinak |
Choronzon
![]() |
|
RE: faktura od Nové Digi CZOno je ale stejně nesmyslný to srovnávat s natankováním, protože tam ten benzín koupím a je mým vlastnictvím (fyzicky ho mám), zatímco u nějaký předplacený satelitní služby nemám v okamžiku úhrady vůbec nic. Ovšem forma předplacený služby je celkem běžná, takže toto se Digi vyčítat nedá.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSuvedl jsem i jiné příklady, (měl jsem to dát do uvozovek), ale ten Tvůj je nesmyslný z principu, ale nebudeme slovíčkařit, v hlavním se shodneme nadávat na to, že předplatné se platí předem je nesmysl daleko největší... |
Choronzon
![]() |
|
RE: faktura od Nové Digi CZTen můj je naprosto logickej, protože platím až za službu, kterou jsem obdržel a nikoliv za službu, kterou obdržet teprve mám. Úplně stejně, jako když se půjdu ostříhat a kadeřnice by si brala prachy předem. Tak se rozloučím a jdu jinam. Ale jinak souhlas :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
....Tak ja nevim , ale kdyz si predplatis noviny nebo casopis tak taky platis predem a ne az po precteni novin |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
@PoldaSV tomhle směru je logickej, PROTOŽE u postpaidu to ANI JINAK NEJDE - nikdo neví, kolik provoláš, či jaké další služby (DMS, Premium SMS, Roaming aj.) v případě FLAtu použiješ a "nejsi" omezen kreditem (daň za smlouvu) - jinak by to byla předplacenka placená předem.Tady nemáš žádné smlouvy, tudíž je to předplacenka (kdykoliv to můžeš zrušit) a PROTO se to platí předem, což je taky logické. Nelogické je použít Tvůj argument na předplacenku - to je to co jsem chtěl říci. |
Choronzon
![]() |
|
RE: faktura od Nové Digi CZAle to není vždycky pravda, že u postpaidu nevíš kolik provoláš. Když máš např. flat, tak to nezřídka bývá ve vyúčtování pořád stejný. A taky existuje možnost, že to funguje jako předplacenka, tj. na začátku měsíce se ti strhne fixní částka a další měsíc opět totéž plus k tomu případný věci navíc z měsíce minulýho. Ona ta předplacenka totiž není nic jinýho, než pojistka proti neplatičům a taky si operátor vylepšuje stav svýho účtu.keramik@ Noviny už nečtu a když jsem je kdysi četl, tak vždycky po zakoupení na stánku. Zrovna předplatný tiskovin bylo u spousty mých známých úplně o ničem, protože buď to doručovatel do schránky ani nehodil nebo to někdo šlohnul. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaS"Nezřídka" znamená úplně kulový a o specifiku FLATu jsem psal (pokud si četl pořádně). A zbytek už je o předplatném, jak sám dále popisuješ... |
Choronzon
![]() |
|
ChoronzonMě se to fakturování do předu,taky nelíbí a ani nikoho neobhajují!Jen jsem popsal jaký je stav.Zaleží na každém jestli na toto přistoupí,vždy může službu zrušit.... |
baksik
![]() |
|
@baksikPopisovat něco, co je jasné už z názvu - jak potřebné... |
Choronzon
![]() |
|
@baksik, @PoldaSI když uznávám svou chybu - zde jsem se nechal unést, Digi termín předplatné nepoužívá |
Choronzon
![]() |
|
RE: faktura od Nové Digi CZNezřídka znamená, že to tak spousta operátorů má. A při svý vrozený inteligenci si je jistě dohledáš sám o jaký se jedná.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: faktura od Nové Digi CZAle to "nezřídka" použité Tebou (stejná částka na vyúčtování) nezáleží na operátorech, ale na uživateli, takže při své vrozené inteligenci nevidím důvod něco hledat. A u zbytku jsem uznal chybu... |
Choronzon
![]() |
|
RE: faktura od Nové Digi CZSamozřejmě, že to záleží na každým mobilním operátorovi, protože ten si nastaví systém plateb. Stejná částka na vyúčtování pak klidně může být i delší dobu a čas od času se dorovná rozdíl. A zákazník to buď akceptuje nebo jde jinam, což stejně tak platí i u satelitních poskytovatelů.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: faktura od Nové Digi CZSice nechápu smysl, proč by to měl operátor takto mít, ale budiž. |
Choronzon
![]() |
|
RE: faktura od Nové Digi CZMimo téma-kontakt na servisáka na vysočině nemá někdo? |
Jarus
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
![]() |