![]() |
|
Ceník Skylink od 1.4.2016Dobrý večer, děkuji pozemnímu vysílání, Digi TV a UPC za možnost nepodporovat společnost Skylink...mám jejich dvě karty, které po 12 letech 31.3.2016 zhasnou.Od 1.4. 2016 nebude mít Skylink z těchto karet žádný zisk, jaký doposud měla. Ať se Vám daří, nejenom v navyšování zisků ![]() ![]() ![]() |
TUNER
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 110 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 96 | |
![]() |
|
@bretahTeď trochu nechápu, proč je to nutné? |
Choronzon
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: Ceník Skylink od 1.4.2016Na komerční programy ideál :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@ChoronzonPíšeš, že ne všude je dvb-t, tak ti odpovídám, že na tyto případy je zde karta České televize pro dvb-s příjem. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: Ceník Skylink od 1.4.2016Ty některé odpovědi patří spíš na bulvár!!!![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
@bretahReagoval jsem na bbitoma, který tvrdí že v DVB-T je to zdarma a daleko víc programů. No a s tím mně ČT karta rozhodně nepomůže a pokud toho chci více, tak fakt nechápu proč je potřeba ji pořídit |
Choronzon
![]() |
|
@choronzonNo jestli Tvůj "selský rozum" napovídá, že se máme všichni pochlubit se vším co máme, měli jsme, na co nemáme, s čím se loučíme a s čím začínáme, co si koupíme nebo naopak prodáme, tak tím se opravdu vést nechci. Mně by zase můj selský rozum napověděl, že pokud chci koukat na základní TV v přijatelné kvalitě, kabelovka v místě není, jsem v "terestriálním stínu", tak Skylink je nejlepší volba a žádný Tunerův ani jiný selský rozum mě to nemůže těmi svými selskými "argumenty" vyvrátit. Proto až dostaneš i jiný rozum, pochopíš a pak se už nebudeš tak :))) šklebit, neboť Ti dojde, že to není vůbec vtipné???? moc jsem nepochopil, kam to směřuješ..je to tvoje psaní nějaký zamotaný. Nejde mi o těch 70,- Kč, ale o ten princip, že za další rok to bude 100,- Kč a potom 135,- Kč za nějaký základ ve kterém je nic na koukání.A to já nebudu podporovat. A k čemu ti je vlastně dnes televizní nabídka? Filmy jsou všude,dokumentů plný internet, stream sportovní taky, tak o co jde? Jen mi nejde dohromady, že je tady všude boj o zákazníky, snaha si je udržet a získat nové, a ne ztrácet...to je ten selský rozum ![]() Jinak přeji všem krásný den, pohodu, klídek ![]() |
TUNER
![]() |
|
@ChoronzonTak jestli tě zajímá nabídka komerčních TV a nemáš možnost DVB-T příjmu, tak máš holt smůlu a musíš cálovat. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
@bretahJá si nestěžuji. |
Choronzon
![]() |
|
@TUNERTo nevadí, ne každý ke chápe... |
Choronzon
![]() |
|
RE: Ceník Skylink od 1.4.2016Mě chápe... |
Choronzon
![]() |
|
TUNERSouhlas.![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
@Choronzonteď už tě chápu![]() ![]() měj se hezky, jdu na kolo..je tam tak krásně |
TUNER
![]() |
|
RE: Ceník Skylink od 1.4.2016Proč se hádáte,já si za starou cenu ještě zaplatím na dva roky,na rok ještě mám,a problémy budu řešit až za 3 roky.A do té doby kdo ví co bude![]() |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@bbitomPřečti si mou otázku ještě jednou, ale úplně pomalu, pak nebudeš psát takové nesmysly. Pokud to nepomůže, tak ještě alespoň 2x a možná poté odpovíš jinak.Pokud to nechápeš ani tak, speciálně pro tebe: DVB-T vysílání nemůže technickou kvalitou absolutně konkurovat vysílání Skylinku. Kromě ČT multiplexu, který nabízí HD vysílání (ČT1, ČT2, ČT Sport). Ostatní je na větších zobrazovačích mazanice a to doslova včetně polských a slovenských multiplexů, které mám možnost přijímat. Pod pergolu nebo do garáže jako kulisa to samozřejmě stačí, ale pro sledování např.sportovního přenosu na velké TV, nekoukatelné. Doba už dávno pokročila a SD vysílání je dávno za zenitem. Stačí se podívat třeba na francouzský CanalSat, ti už nedávají HD příznak u programů(log) několik měsíců, jelikož to berou jako standard. To jen pro příklad a pochopení. Mimo jiné, i kdyby chtěl Skylink 100,- Kč za měsíc, stále je to přijatelné cena(směšná), za to co nabízí. Nenašel jsem operátora, který by nabízel minimálně to stejné. Pokud nemáš 70 kaček, neseď na chatu a hledej si práci, kde je vyděláš a nebudeš brečet, že je to strašně hodně. To je má rada, zadarmo, takto to máte rádi. Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 394 |
![]() |
|
@rezeku někoho hranice žití a nežiti(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 679 |
![]() |
|
@BBSty jsi mazanice , stačil kdysi analog a byli všichni spokojeni a teď je 16K a pořád málo ,prostě lidi neplaťte poplatky je to lichva a basta(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
![]() |
|
@BBSi kdybych byl multi milionář tak skylinku nedám ani 20kč , prostě anténa je anténa a to stačí bohatě , no jo ty jsi zástupce skylinku takže potřebuješ lákat lidi aby platily jak ovce(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
![]() |
|
bbitomby som vám doprial aby na dvbt boli už iba fta čt a komerčne pay ako na sate🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
@bbitomSynku, synku, je vidět, že jsi opravdu úplně mimo a je mi tě opravdu líto. Kdysi stačilo lidem používat místo toaletního papíru noviny, ale postupem doby už používají toaletní papír, je to mnohem příjemnější, i když z tvého hlediska určitě dražší...Nejsem zástupce Skylinku ani jiné platformy, jen se řídím normálním selským rozumem. Ty jsi vyloženě člověk, který chce ideálně vše zadarmo. Ale ono to takhle už dávno nefunguje. Pokud chodíš do práce(podnikáš), chceš mít z toho zisk - výplatu. Tak stejně postupuje Skylink, není na tom nic nenormálního. Pro tvou informaci, ceníky upravují(směrem nahoru) de facto všichni satelitní operátoři, počínaje NC+, SKY DE, ad. Stačí to jen sledovat, číst a pak budeš psát k věci a ne bláboly. V Polsku dokonce sepisovali někteří jedinci i petici kvůli placení poplatků navíc za Eleven sporty. Buď to chceš, tak si zaplať nebo koukej z okna, jednoduchá rovnice. Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 394 |
![]() |
|
RE: Ceník Skylink od 1.4.2016Proč ne? Když tam nebude ani jedna reklama![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Ceník Skylink od 1.4.2016Nedá mi, ale musím to tu už napísať. Nech každý platí čo chce. Neviem prečo sa niekto rozčuluje, že zvýšili serpo. Netreba platiť a hotovo. A na druhej strane, porozmýšľajte nad tým, že kde všetci Vás o...ú a za väčšie peniaze. Napr. UHD TV ktorý nemá 4K DVB-S2 tuner, nie je schopný prehrať 4K zo satelitu. Satelitný box, ktorý v číne stojí o 2/3 menej ako tu. To je ešte väčší o..b ako Skylink, ale nad tým nikto neporozmýšľa.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: Ceník Skylink od 1.4.2016Jenomže věci z Číny nemají prakticky žádnou garanci, možná když tam nakupuješ kontejnery po stovkách, tak ti někdo za něco ručit bude. Zdejší prodejce musí držet nesmyslně dlouhou záruku 2 roky, což u spotřebních krámů logicky prodražuje cenu.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
ceník.....já jsem si zaplatil 3 karty až do r 22 a kdoví,jetli se toho dožiju,tak to budu dědit děti-vnoučata-pravnoučata-potažmo stát![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Ceník Skylink od 1.4.2016Ale aj tam sú nejaké záruky. Ja som už aj poslal naspäť veci a nebol s tým problém. A v tých boxoch vo vnútri je to isté ako vo VU+ napr. Viem to, lebo som už taký box rozoberal. vieš koľko je nákupná cena z výroby VU+ 4K? Keby si vedel, tak Ti spadne huba.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
Ceník Skylink od 1.4.2016Každý je strůjcem svého štěstí. Někdo rád vdolky, jiný holky, třetí miluje Skylink a čtvrtý Antiksat. Mně osobně vyhovuje Freesat za 214 Kč/měs na 2TV 92 programů. Kdo chce kvalitu HD ať si připlatí a vybere poskytovatele. I když jsem v "terestriálním stínu", tak Na DVB-T v HD stejně ještě nevysílá a mně SD stačí.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 96 | |
![]() |
|
![]() |