![]() |
|
Voyo - více lepších a nových filmůVoyo za posledních pár měsíců o hodně zlepšil svoji filmovou nabídku. Musím uznat, že nabídka filmů je lepší, než to, co nabízí placené Film+, Filmbox nebo Cinemax. Aktuálně je na Voyu 1700 filmur a vybírám nejnovější tituly:Sinister 2 (2015) Dárek, the gift (2015) Love (2015) Mládí (2015) John Wick (2014) Elisa Graves (2014) Mortdecai (2014) Neutečeš (2014) Dřív než půjdu spát (2014) Je prostě báječná (2014) Hlasy (2014) Borgman (2013) Skyline (2011) chystá se: Vzkříšení demona (2015), Dítě číslo 44 (2015).... ja bych řekl, že za 159kč je to slušný, alespoň pro mně a nejlepší zážitek je se na voyo dívat v telce. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Voyo - více lepších a nových filmůZa 159kč to je nepřijatelný, v době XBMC KODI, kde máš vše pohodlně a zadarmo je VOYO nesmysl. (prismcube ruby za 2500 a už to frčí) |
elektrokol
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: Voyo - více lepších a nových filmůJa nekradu, Voyo je legální způsob jak se dívat na filmy. Jeden ze způsobů.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@elektrokolkde získám více informací? díky |
TUNER
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
@elektrokolZapomněl jsi ale dodat, že k tomu Ruby potřebuješ nutně dodat ještě HDD. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: Voyo - více lepších a nových filmůCokoliv nelegalniho se neda v pohodli se streamovacimi sluzbami vubec srovnavat. Normalni clovek, co nema potrebu vse uz z principu krast, oceni ze ma vse pohodlne dostupne na par kliknuti a resi pouze na co se divat a ne co stahnout. Bohuzel nabidka na CR trhu je co do mnozstvi obsahu porad chaba, Netflix ma jen asi desetinu obsahu co v USA za stejne penize. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
Voyo - více lepších a nových filmůtak to jsem se toho moc nedozvěděl![]() |
TUNER
![]() |
|
@mikekSuper, souhlas. Jsem rád, že aspoň u Tebe rodiče neudělali chybu a nekradeš. A ano, taky s Tebou souhlasím, že nabídka v čr je celkově slabá, chtěl jsem pouze upozornit na to, že se Voyo zlepšilo a za 159 kc nic jinyho v česku není.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@bretahAno, je bezpodmínečně nutný HDD. Mám tam ssd a pohoda. |
elektrokol
![]() |
|
@TUNERhttp://www.xbmc-kodi.cz/Běží to i na počítači, stáhni si např. z uložto KODI a čuč až do zblbnutí. Jinak zde na parabole se podívej na recenzi přijímače Prismcube ruby a bude ti to jasné. Jinak nic se nestahuje, vše běží bez stahování souborů. Řeči o krádeži jsou úsměvné. |
elektrokol
![]() |
|
@franckJá taky nekradu.XBMC KODI Jeden ze způsobů jak čučet.Pokud ale chceš, tak plať, to problém není. |
elektrokol
![]() |
|
@elektrokolsouhlasím s tebou a pěkně jsi to napsal:Řeči o krádeži jsou úsměvné.... jinak díky za info http://www.xbmc-kodi.cz/ zaujalo mě to a podívám se na to až dohraje Kometa, nebo zítra |
TUNER
![]() |
|
stačímalina za pár šupů a celý svět máš doma zdarma online,stačí SD karta 4G za stovku desítka |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
k tomu stahováníono jde opravdu o stahování,ale vždy jen pár Mb a hned se to po sobě maže |
pierrepetr
![]() |
|
VoyoKdyž chceš platit sleduj Voyo.XBMC KODI filmy v HD kvalitě zdarma! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
@elektrokol,zeze,pierrepetrprotože Kometa prohrává 5 :2 tak se dívám na odkaz http://www.xbmc-kodi.cz/ a nejsem ani o krok dá a zajímá mě to?posuňte to dál a díky za info ![]() |
TUNER
![]() |
|
TUNERco chceš posouvat??https://www.alza.cz/raspberry-pi-2-d2307258.htm?kampan=adw3_a1-pocitace_raspberry-pi-2-model-b-150727-rk100a3&gclid=Cj0KEQiAjMC2BRC34oGKqY27jtkBEiQAwSXzfvAuo7qvkmyrM8Uv6-MyrJ8f-qFLCex7K2XVvAalt20aAnXN8P8HAQ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrmoc ti děkuji, ale stejně nevím, co a jak....ale mám jednoho známého, který mě určitě dokáže tuto možnost ukázat pošlu mu tyto odkazy..nejsem v tomto oboru zručný, ale jsem velký fanda toho všeho co je za tou rouškou tajemna a neskutečných možností..je to fantastické...díky za setkání ... ![]() |
TUNER
![]() |
|
TUNERdá se to koupit nastavený,jen připojíš k TV a koukáš,je to dražší pochopitelně,ale nemusíš se s tím cacat |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Voyo - více lepších a nových filmůFilm, ktery sledujes na netu a nemas koupena prava, tedy nezaplatil jsi za to, abys jej mohl sledovat, je kradez. Krast neznamena pouze vykradat byty, nebo krast v obchodech. Krast znamena i to, ze napriklad ja do neceho investuji (treba film) za ucelem vydelku a zlodeji pak najdou zpusob jak se k nemu zbozi dostat aniz by mi zapalatili. To je kradrez. A usmevne to neni. Doufam, ze na kazdeho dojde.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
franckYoutube je taky krádež,víš jak to vůbec funguje?? |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrProste mam pravdu. A nezkousej hledat vymluvy. YT byl puvodne zamyslen pro ty, kteri chteji dat na internet sva videa. Tedy JA neco natocim a JA to dam kam chci, treba na YT. A tak to je v poradku... Jenze jak to v zivote byva, zlodeji toho vyuzili a zacali tam nahravat filmy a nelegalni obsah. Je logicke, ze pri milionech videi nema YT moznost na vsechno prijit a tak nejakym zlodejum to proste projde. To stejne Uloz.to.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
franckno to jsem tušil,že nevíš,jak to funguje,tak ti mohu pomoci,nahraješ na Youtube nějaký film,nikdo ho nekontroluje,dělá to robot,který ti do pár minut po nahrátí napíše,že je to obsah chráněný,kde přesně pár vteřin hraje nějaká melodie,možná ti napíše,ve kterých zemích to nebude fungovat,autorovi to nevadí,bude z reklam,které video doprovázejí dostávat peníze,už to chápeš??????žádná zlodějna,zcela legální |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrNo to urcite. Mediaset, vydobila od Googlu 100mln euro za to, ze yuotube nehlidal ze nekdo dava na server videa bez jejich souhlasu. Pokud ja tobe nedam souhlas s nahravkou ktera patri me, tak jw to nelegalni pokud ji tam das. Ok, chapeme se? No ja si myslim, ze ty to chapes, jen hledas skulinky abys z toho vysel jako poctivec. Dal se o tom bavit nebudu.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
máš pravdu,dal jsem ti poslední šanci,abys pochopil,bohužel to vyšlo naprázdno,nevíš o čem píšeš,založ si účet a zkus tam něco nahrát,nemusíš se omlouvat,já si na to nepotrpím,jen si to srovnej u sebe,měj se hezky kamaráde |
pierrepetr
![]() |
|
elektrokolV běžném stolním PC s OS Windows 7 asi Kodi nepojede?Je nutné použit linuxové zařízení např.typu raspberry apod. nebo se pletu... |
januvia
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 156 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |