![]() |
|
AB Cryptobox 500 HDPotrebujem pomôcť od fachmana, ktorý sa vyzná v tomto príjmači, je toho viac a nerád by som zaťažoval ostatných diskutérov a preto by som využil súkromné správy (Ozvem sa po zadaní adresy) |
miros29
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
miros29my chceme taky číst rady od fachmana,rádi se dozvíme nové věci,pokud by to tady byla pouze šuškanda,nikdo sem už chodit nebude,což by bylo špatně i pro tebe |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
jinak tozavání trošku jako11) vytvářet diskusní vlákna s osobními vzkazy |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
RE: AB Cryptobox 500 HDA je to tady! Nedivím se tazateli, protože může čekat reakci, že je tu už skoro 8 let a nic se nenaučil. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: AB Cryptobox 500 HDTakže pre všetkých. Pri zmenách jednotlivých staníc (myslím pozícií) nemôžem editovať (presúvať) stanice v "Obľubené" tak ako chcem, ale napríklad presúvam stanicu NOVA HD a po uložení zmien mi presunie stanicu Kino BARANDOV a stanicu PRIMA HD, ktorú som nechcel meniť mi presunie niekde úplne inde. Takže OBlúbené mám rozhádzané tak, že sa z nich stávajú neoblúbené. |
miros29
![]() |
|
@konasPekný chlapec, ja sa nehrám na génia v satelitnej technike a podľa počtu príspevkov som popri tebe amatér, ale ako dôchodcovi mi stačí iba trošku pochopenia od toho. kto vie, ale hlavne chce poradiť a nie múdrovať o tom kto tu koľko je. |
miros29
![]() |
|
@miros29V žádném případě nejsem žádný satelitní machr. Jen mě to začalo na starý kolena zajímat, když už konečně mám čas na nějakou zábavu. Ale jestli tu čteš diskuzi, tak to na mě působilo dojmem, že se nechceš stát terčem podrážděných reakcí. AB Cryptobox 500 HD bohužel neznám, i když asi 5 jiných boxů mám různě doma a na chalupě, takže Ti, bohužel nemůžu nic poradit. |
konas
![]() |
|
@miros29přeinstaluj SW. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
ALEXCZDíky za radu, ale také operácie som už vykonal vrátane tovarenského nastavenia. Vždy keď potrebujem vykonať zmeny tak to stále pri editácií robí problémy. |
miros29
![]() |
|
RE: AB Cryptobox 500 HDJenom takový nápad. Jestli má box Fast scan, zkus ho vypnout. |
konas
![]() |
|
@miros29ještě jestli nepřekračuješ max. počet oblíbených - 200programů. |
ALEXCZ
![]() |
|
ALEXCZTo je dobrý nápad, vyskúšam a dám vedieť, pretože ja mám celú ponuku rozdelenú v "OBLÚBENÝCH" a to je viac programov ako 200 !!! Teraz musím ísť mimo, dúfam, že zajtra to vyskúšam. Ešte raz dík |
miros29
![]() |
|
@miros29u mé 650ky i 652ky jde max. uložit do oblíbených 200. Víc to nevezme. |
ALEXCZ
![]() |
|
![]() |