Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

tv Samsung UE40F65

při nahrávání sat. programů na flash disk, nebo na pam. kartu se vysílaný pořad bez problémů uloží na paměťové medium, lze ho i přehrát, ale po nějaké době (ověřeno už po 2 hodinách)se zablokuje a naskočí info: prošlý obraz a pak už přehrát nejde . nemá někdo podobnou zkušenost? je jedno, zda jde o film, sportovní přenos, zprávy, ...

rejmondo
Registrace: 6/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72
Odpověď v diskusním vlákně

@rejmondo

Sice to spoustu uživatelů/majitelů nerado slyší, ale TV BY MĚL BÝT BRÁN PRIMÁRNĚ JEN JAKO zobrazovač - SAT tuner, nahrávání na HDD, SMART blbosti a jiné jsou jen přidané funkce, aby se mohl výrobce pochlubit MÁME TO (a nalákal nicnetušící ovečky), ale uživatelský komfort a využitelnost to NIKDY nebude mít na takové úrovni, jako externí zařízení k tomu určené a při případných problémech budou mít jen plnou hubu keců, proč to nefunguje tak, jak by si člověk představoval. A pokud už z jakéhokoliv důvodu musím mít AIO, tak MUSÍM počítat s tím, že to nebude to pravé ořechové.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

@Jackal

tak asi takhle, nekupoval jsem tv kvůli nahrávání pořadů, přes 2 roky mě to ani nenapadlo, ale protože jsem byl během víkendu v práci, chtěl jsem využít toho, že by to měl tento tv umět a on to neumí, asi. protože eurosport je banda pitomců, kteří nedodržují časový program a ani neumí dát vědět, co se mění, tak jsem holt předpokládal, že nahrání live přenosu je ideální varianta.

rejmondo

@rejmondo

¨tak asi takhle, vůbec nezáleží na tom, kdy jsi to kupoval, nebo jestli je ESP banda pitomců. Záleží na tom, že chceš PLNOHODNOTNĚ využít něco, co je jen jako přidaná funkce a pokud to nepochopíš, tak se budeš trápit až do smrti....

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

@Jackal

můžeš být v klidu, trápit se nebudu, když to nebude fungovat, tak prostě budu koukat na tv jako doteď. mimochodem, co mám pochopit, abych se netrápil? že jsem se na tomto fóru optal, jestli se někdo setkal s podobným problémem? zatím se mi nikdo takový neozval :ogre:

rejmondo

@rejmondo

Co máš pochopit jsem napsal, to že to nechápeš je jen Tvůj problém...

Jackal

@Jackal

ještě mi vysvětli, proč sem přispíváš, protože k odstranění problému si se nevyjádřil a informace, že jsem blbě nakoupil, mi nepomůže. někdo blbě koupil, někdo blbě kecá, takový je svět ...

rejmondo

@rejmondo

To že jsi blbě nakoupil jsem nikde neřekl, to je jen výplod Tvého chorého mozku. A k odstranění problému jsem se vyjádřil myslím jasně - koupit externí zařízení. To že RADU NECHCEŠ, ale pouze požaduješ něco, co Ti bude příjemné opět není moje chyba (ani nikoho jiného)

Jackal

@Jackal

rada k nezaplacení, ale nestíhám sledovat tok tvých myšlenek. požaduju něco, co je mi příjemné - je to snad nelogický? mám dle tebe vyžadovat něco nepříjemnýho? něco ti taky poradím, až ti třeba nepojede auto, kup si větší a silnější ! je to stejně blbá rada jako ta tvoje.

rejmondo

@rejmondo

Takže BINGO.
"to co jsem včera nahrál na flashku: čt24 lze stále přehrát bez problému, takže nejdou jen ty kódované programy."
Měl jsem pravdu, televize nahrává neodkodovaně! Čili včerejší pokus jsi asi uspěchal.
Zjisti nejprve jestli není na tu tvoji telku nový SW.a popřípadě ho nainstaluj. Teprve potom hledej, zda není možné nějak to nastavit v televizi či modulu karty.

elektrokol
Registrace: 8/2015

RE: tv Samsung UE40F65

" televize nahrává neodkodovaně"

Pokud vim, tak vetsina TV vzdy obsah dekoduje (CA), ale pri ukladani na disk nasledne opet zakoduje svym kodem. Jde o system ochrany obsahu a bud je skutecne signalizovano jen kratke casove okno pro shlednuti nebo na tom systemu neco nefunguje spravne. Paradoxne, zarizeni ktera ochranu obsahu ignoruji nemaji nijak omezene nahravani (prenositelna rozkodovana nahravka) a hlavne zadne problemy se systemem ochrany obsahu.

ivovi0
Registrace: 11/2008

@ivovi0

mě osobně by ani nevadilo, že se to zase zakoduje, ale 2 hodiny na shlédnutí mi připadá velmi málo

rejmondo

@ivovi0

Pokud by se jednalo o problém, který říkáš, neměla by být zakodovaná i CT24?
Ale stále bych doporučoval nový SW nebo tovární nastavení. Ještě mě zajímají ty dvě hodiny, je to sice asi nepravděpodobné, ale podívej se, nebo vypni timeshift.Ten někdy umí nepochopitelná kouzla.

elektrokol

Nevim to, ale predpokladam ze na disku je zakodovana i CT24, jen ochrana to prehravani nijak neomezuje.

ivovi0

nový sw nainstalován

žádnou změnu jsem nezjistil. timeshift se zapíná tl. play a vypíná tl. stop, takže to nijak neovlivňuje. nahrávka z čt24 stále funkční, nahrávka čt4 (kodovaný program) beze změny, po cca 2 hodinách zablokované :zombie:

rejmondo

@rejmondo

Ten timeshift se sice zapíná play a stop, ale ty ho musíš deaktivovat někde v menu. Tam jde o to, že v menu při aktivaci či deaktivaci se někde dá nastavit i ty dvě hodiny trvání nahrávky, A opravdu jsem zažil, že aktivivaný timeshift dělal problémy. Sice tvůj případ to asi nebude, ale bez vypnutí v menu to nezjistíš.

elektrokol

@elektrokol

prošel jsem to snad stokrát, nenašel jsem nic :((

rejmondo

@elektrokol

tedy našel, že se timeshift aktivuje tl. play, to se píše v manuálu

rejmondo

rejmondo

a nemáš někde v menu možnost nastavení délky timeshiftu?

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Jak s problemem souvisi timeshift, kdyz u CT24 neni problem?

ivovi0

@pierrepetr

timeshift je omezen pouze velikostí paměti na disku, ...

rejmondo

ivovi0

máš pravdu moje chyba,toho doplnění jsem si nevšimnul a tejden dokola to číst

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@rejmondo

"timeshift je omezen pouze velikostí paměti na disku, ..." ale tím, který mu určíš, buď velikostí na disku nebo časem.
Jen jsem chtěl říci, že zapnutý timeshift dokáže neuvěřitelné věci. Několikrát už mě potrápil. I když tento případ to asi nebude. Jednoduše nahrávka je neodkodovaná. Na tom není co řešit. Otázkou je proč. Ale to fakt asi je na podporu Samsung.

elektrokol
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra