![]() |
|
Chyba příjmu History HD na Amiko 8250+Problém: Dva STB Amiko 8250+, dvě karty Freesat - Medium. V jednom STB jdou obě karty, vše O.K. Ve druhém STB nejde ani na jedné kartě History HD 12015/H 30000, jinak vše O.K. Na obou STB upgradovaný shodný SW, na obou STB shodný uživatelský SW(přeneseno), znovu přeladěn TP 12015, kvalita na obou STB 86%, ale History HD stáje nejde.Vím jsou tam dva HISTORY HD angl. a CS. Ten angl. jde, ten CS ne, na druhém STB jdou oba. Co s tím, nevím si rady, jsem laik. *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Chyba příjmu History HD na Amiko 8250+Ahoj.Já bych na tom přijímači co "nejde",všechno vymazal,udělal tovární nastavení a pak zkusil ten seting z fungujícího přenést,nebo lépe celé naladil.P |
pichac
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 401 |
![]() |
|
RE: Chyba příjmu History HD na Amiko 8250+Presne ako píše pichac.Daj továrenské nastavenie,všetko poriadne premazať,nech tam neostane nič.Potom nanovo nahrať nový FW.továrenské nastavenie-žiadnu zálohu,nový.Potom nanovo všetko nastaviť,nanovo všetko preskenovať celý setting.Tieto zálohy nie sú vhodné,aj keď sa jedná o zhodné typy STB.Je to prplačka,ale oplatí sa,skús.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
@pichacTo už jsem udělal 2x. Je ale mnoho podivných věcí mezi nebem (satelitem) a zemí(televizí) Jako poslední zoufalý pokus jsem prohodil karty mezi čtečkou a CAM modulem. A hle ono to jde a všechno O.K. jak všechny programy Skylink v CAM tak všechno (i History HD) Freesat ve čtečce, ale v druhém přijímači jdou karty jen obráceně.VYŘEŠENO, DĚKUJI. *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
![]() |