Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

EL NOVA SPORT vs STV

Příští týden se v Evropské Lize hraje šlágr LIVERPOOL - MU, . Na dotaz, proč ho NovaSport nevysílá na svých kanálech mi bylo zděleno, že kvůli tomu, že ho vysílá STV... chápe někdo tuto absurditu, že nemohou vysílat utkání, které vysílá stanice, která nemůže na našem území tuto soutěž vysílat a při přenosech jeho program naši sat, operátoři blokují? Tak koukám, že to vymáhání exkluzivity za každou cenu se jim začíná nějak vymykat...Slováci mohou sledovat LM na NovaSport a u nás na STV ne, kdyby vysílali shodné zápasy tak to pochopím, ale tohle postrádá jakoukoliv logiku..

FI711010
Registrace: 6/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

to bretah

stejně si myslím, že jsem pochopil nepochopitelné :) no ale jsme v Čechách no...

FI711010
Registrace: 6/2008

RE: EL NOVA SPORT vs STV

Děvčata soudružky-soudružky děvčata,nechte už ty poplantané hnoje s "právem první volby",ať tiše odkráčejí do KULALAJ (provincie svazového státu Panjab) :)) .Protože je prý důležité "právo první noci" :)) .

hdpe
Registrace: 11/2007

to pf09

W9 Suisse a W9 HD France

kazisvet
Registrace: 1/2008

kazisvět I. z Boží vůle král

Jj - švýcarská W9 v HD a fta - jen aby nám to někdo nenařídil nesledovat. Budou chodit kontroly, kdo má talíř otočený na 9°e :-)))

pf09
Registrace: 8/2010

RE: EL NOVA SPORT vs STV

Pristi rok nam budou rikat na co se mame divat a komu mame fandit.

baryn9
Registrace: 8/2013

no neviem

ale je tu taká vec ktoru máme slovania v krvy, ak to nemožem vysielať Ja :D tak skusim zamedziť, aby mi nekukali na konkurenciu, takže asi takto to stou Novou bude :))) :))) :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra