, sekce: freeSAT by Skylink |
|
freeSAT druhá kartaChtěl bych se zeptat pro koho je určená druhá karta zdarma.Napsal jsem jim mejla,že mám zájem.Odepsali mi,že pro mě je za 100Kč měsíčně.To je asi podle ksichtu! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
|
|
RE: freeSAT druhá kartaZdar,ano ,zpoplatňují svoji "NEXT" 100 Kč / měsíčně ,není to určitě podle ksichtu,ani podle délky péra ,či poctivosti vagíny.Je to prostě tak a subjektivně v pořádku... |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE:freeSAT druhá kartaDíky,to mě uklidnilo!Už jsem myslel,že nejsem vyvolený. |
zeze
|
|
RE: freeSAT druhá kartaTa druhá karta zdarma a novej ceník je pouze pro nové abonenty . Sám platím za 2. kartu 50,-Kč ( byla akce ) a za třetí platím 100,-Kč |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
|
|
RE:freeSAT druhá kartaTak,že ti staří zákazníci můžou utřít nudlu.Je to jak u blbejch na dvorečku. |
zeze
|
|
RE: freeSAT druhá kartaja jim rekl, ze vypovim smlouvu a podepisu novou jako novy zakaznik :) tak mi rekli at to nekomplikuji a mam ji zadaco :D |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 675 |
|
|
RE: freeSAT druhá kartaJe i pro staré kunčafty, jen se musí zrovna blížit konec vázanosti. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 322 |
|
|
@hdpehdpe: co tu píšeš za bl.osti??? Druhá karta byla zpoplatněna pouhými 10 Kč. Než napíšeš zase takovou kravinu, tak nejdříve zapni mozek a zjisti si fakta!!! |
patrik6
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 33 |
|
|
@patrik6No vidíš a mě napsali,že je za 100Kč. |
zeze
|
|
Handlsat jde vždycky něco uhrát. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
@patrik6hdpe to píše, jak to má on. Já mám druhou kartu zdarma, třetí za 100Kč/měs. Záleží kdy byla uzavřena s Freesat smlouva a jaké bylo v té době promo.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
|
|
RE: freeSAT druhá kartaTak to je už od dob UPC DIRECT kdo se ozval a záleželo na jakou narazil operátorku jak se vyspala a pod. tak si vykecal nějakou slevu, takže za stejnou službu platil mín než ostatní to je opravdu fér jak se chovaj ke svým zákazníkům a Freesat v tom pokračuje ostatně stejnou praktiku má O2 s internetem kdo se ozve něco ukecá kdo ne má smůlu holt férový operátoři. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
|
|
@zezeDruha karta byla pro nove zakazniky zdarma. Nyni za 10 Kc. 3. a 4. po 100 Kc. Pokud nejaky stavajici klient chtel druhou kartu zdarma, tak mu ji dali za 100 Kc. |
patrik6
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 33 |
|
|
@patrik6Zdar,jsi naprostý pánbůh |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: freeSAT druhá kartaJá mám druhou kartu za 50 Kč.Bohužel starý zákazník. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 140 |
|
|
RE: freeSAT druhá kartaPri prechode na balík freeSAT plus HD mi dali novú zmluvu(už som nemal viazanosť)druhá karta zadarmo. predtým 2 eurá |
satoshi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 206 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|