![]() |
|
JOJ Cinema na facebooku komunikuje po českyStanica JOJ Cinema síce vysiela pod českou licenciou, filmy sú vysielané po česky, takisto upútavky a celé selfpromo je v češtine, stanica však vysiela zo Slovenska a prevádzkuje ju slovenská spoločnosť. Preto si myslím, že dosť prekvapil fakt, že na facebooku stanica od dnes komunikuje iba po česky a čo je podľa mňa ešte horšie, že sa tým aj verejne pochválili. Ide síce o stanicu, ktorú som za celý čas existencie sledoval možno dokopy 5 hodín, ale keď niekto zo Slovenska verejne povie že od dnes ide komunikovať iba po česky, je to dosť zvláštne... |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
![]() |
|
no vůbec násbratry nějak rozdělují |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
RE: JOJ Cinema na facebooku komunikuje po česk...Pravdepodobne na marketingovom je osoba, ktora ma na starosti FB z Ceska, v takom pripade je komunikacia v cestine pochopitelna. Nerozumiem, ze preco sa niekto nad takymi nezmyslami pozastavuje, take prispevky zapachaju prehnitym primitivnym nacionalizmom. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: JOJ Cinema na facebooku komunikuje po česk...@Traky: Ono možno keby na tú komunikáciu po česky prešli v tichosti, možno by si to málo kto všimol. Podľa mňa nešťastné bolo, že oni sami sa tým pochválili. Ten príspevok si podľa mňa mohli odpustiť. Ja osobne nemám nič proti češtine, ale keď niekto zo Slovenska verejne vyhlási že ide komunikovať po česky, asi si veľké očko u Slovákov neurobí |
LuboTS
![]() |
|
RE: JOJ Cinema na facebooku komunikuje po česk...Beries to nejako vazne. Logicky z toho vychadza len to, ze ten kto ma na starosti FB je z Ceska a pisomna komunikacia v slovencine by bola daleko horsia ako v cestine.V tomto je Slovensko za opicami, taka nacionanlo-konzervativno-klero-fasisticka dedinka so znackou koncentraciou buranie, kde sa ludia pozastavuju nad cestinou v mediach a na internete. V tomto je Cesko predsa len o par levelov vyssie a blizsie civilizacii. Len si predstav, ze ako by to vyzeralo, keby nad nezmyslami tohto typu zamyslali v Cesku, kde je slovakov ako nadrbanych ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
To Lubo TSFacebook sledujú a používajú ľudia z IQ húpacieho koníka.Kto má IQ vyššie ako 90% je už v norme a Facebook mu k životu nechýba,asi tak.Nechápem čo ťa tak irituje,že by si patril k tým húpacím koníkom.Ber to bez urážky,ja to myslím v dobrom.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: JOJ Cinema na facebooku komunikuje po česk...![]() ![]() |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
RE: JOJ Cinema na facebooku komunikuje po česk...LuboTS: co znamena ze komunikuje iba po cesky? KEd to napises po slovesnky tak ti neodpovedia? Ved je to jedno.Ja skor nechapem, preco ked uz sa rozhodli ze daju cesky dabing, preco preboha nemozu mat dve jazykove stopy CZ a SK kazdy by si prepol co chcel. Keby to bolo aj pre madarov, tak by nemali problem z druhou zvukovou stopou! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
@vladoholuBer to bez urážky,ja to myslím v dobrom, ale ten "koník" je i tvoje kategorie. |
elektrokol
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
@vladoholuúplne súhlasím s tým čo píšeš, absolútne rovnaký názor mám na fejsbuk a húpacie koníky.Ale tiež bez urážky. Fakt podľa toho ako píšeš tak by si musel byť na fejsbuku 25 hodín denne. "S" - 7.pád = s kým, s čím. Teda "S" IQ húpacieho koníka... "Z" - 2.pád - z koho, z čoho. Teda "Z" tvojho IQ som nadšený... z minulých príspevkov tiež ešte pripomínam "MY" - 1.pád množného čísla. "MY ideme voliť" "MI" = mne, t.j. "prišlo MI na um, aby sme išli voliť" "BYŤ" = niekde BYŤ prítomný, t.j. "chceš tu BYŤ so mnou?" "BIŤ" = niekoho zmlátiť, t.j. "nemusíš ma za tento príspevok BIŤ" sorry za toto OT a rannú gramatickú rozcvičku, ale Vlado je dobrý chlapec, má väčšinou cenné rady ktoré potom vychádzajú u iných často na smiech z takéhoto hlúpeho dôvodu. Díky za pochopenie (a neposmievajte sa mi ak sa občas tiež pomýlim ![]() ![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: JOJ Cinema na facebooku komunikuje po česk...Mne je to úplne jedno v akej reči komunikujú. Patrím ku generácii, ktorá rozdiel v slovenčine a češtine nevidí. EPG majú v slovenčine (aspoň dva dni dozadu, keď som si čítal obsah filmu).4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
@vladoholuJá přímo žasnu!!!!! Asi jsi si vůbec nevšiml, že se zůčastňuješ fóra na parabola.cz a ne .sk! Ujišťuji tě, že tu není nikdo z čekých účastníků tohoto fóra, kterému by vadila slovenská účast , ba právě naopak!!! Nechápů tvůj nacionalismus a asi nebudu sám! Podotýkám, že jsem dost stará generace a nemám s tím žádný problém, pro doplnění, moje první láska byla ze Slovenskan a nejlepší kamarád na vojně byl taktéž ze Slovenska! Snad nejdůležitější je, že si zcela rozumíme! |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
RE: JOJ Cinema na facebooku komunikuje po česk...@Billysk: Ty si asi nebol na fb stránke televízie JOJ Cinema, ale ten príspevok si ešte zvýraznili. Príspevok vyzerá doslova a do písmena takto:Mnoho z vás se ptalo, proč je naše stránka ve slovenčině, když jsme česká televize. Protože se chceme k našim divákům přiblížit, od dnes budeme s vámi komunikovat výhradně česky. Můžete se těšit na zajímavý obsah a skvělé filmové zážitky! :) |
LuboTS
![]() |
|
LuboTSÚdajne pre Teba chystajú aj verziu v mongólskom jazyku...![]() |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: JOJ Cinema na facebooku komunikuje po česk...naše deti nerozumejú cudzím jazykom. preto je to po česky.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
oneeeeeNO:D v tomto máš síce pravdu, ale ak to vezmeme trošku inak, tak čestine je slovákovy lepšie rozumieť, ako čechovy čítať po slovensky, teda berme to tak, že použijeme iba bežná spysovné názvy a žiadné čučoriedky a povydla:DInak nebol som na ich stránke, takže neviem čo tam maju pýsané a čo nie, mne osobne to nevadí, ak tam niečo napysali velkymi pysmenami, tak no určité veci by si mohli odpustiť, ale je Demokracia a myslím si že ak tam napyšeme po slovensky, tak nám hádam odpovedia ??? :D :D :D |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: JOJ Cinema na facebooku komunikuje po česk...po slovensky , dva jazyky dokopy ,to ešte berem ale k tomu ešte polskú jazykovedu a je tam guláš ktorý nerobí dobré meno. píšem píšeš,píšeme.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: JOJ Cinema na facebooku komunikuje po česk..Preboha, načo by tam mala byť slovenčina..Som dieťa 80-tych rokov a s češtinou nemám sebemenší problém.. Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
jazykovědašvícarsko 5 jazyků,belgie 3 jazyky nebo bavorsko 3 jazyky,co tam mají říkat a nedělaji z toho vědu.Málokdo se podiví nad amerikanismy v našich národech,dříve to byl rusizmy,ještě dříve germanizmy a taky jsme přežili,aspoň my starší. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
![]() |