![]() |
|
Díváte se polskou televizi?Witam,Díváte se polskou televizi? Jak to děláte, DVB-T, DVB-S? Co vás tam zajímá ? Pozdrawiam: Marian Pozdrawiam: Marian z Katowic freeSAT 0.8W
|
marianPL
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 66 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
Díváte sa na polskú televiziu?Ano,v Košiciach sa dá na vyššie položených miestach v DVB-T chytiť vysielač Rzeszow 29+32+52 kanál aj rádia v FM 88,0 90,5 92 100,1 a 107,4 v aute počúvam najčastejšie na 92,0Mhz Polskú Trójku |
sasuke
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
@sasukeLista przebojów Trójki - Marek NiedźwieckiPozdrawiam: Marian z Katowic freeSAT 0.8W
|
marianPL
![]() |
|
RE: Díváte se polskou televizi?Samozřejmě jsem odkojený na polské TV a rozhlasu, počínaje dětskými lety ( pondělní podvečerní pásma Pes Filipes, Pixi - Dixi alias Tom a Jerry, jednou za čas dokonce Kačer Donald...),později Kino Nocne, i ten sport, nezapomenu na zlatou-vlastně bronzovou- generaci fotbalistů Lato, Deyna a spol. a nezapomenutelní komentátoři, kteří by za svou dužinu položili život. No a v rozhlase bigbít, o kterém se nám v totáči v rádiu mohlo jen zdát ( občas něco ve větrníku ).Díky tomu všemu jsem se taky naučil sám docela dobře ,, po Polsku". Proč jsem se tak rozepsal, ono mi to teď, kdy na netu seženeš kde-co, tak-nějak chybí, to kouzlo poslechu a sledování něčeho zakázaného, běžně nedostupného ... Apropó, jaká je teď nejlevnější možnost sledování polských-základních- programů na SAT? S DBVT mám smůlu, bydlím na opačné straně kopce (Beskydy). ![]() Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Díváte se polskou televizi?Nejlevnější je nejspíš TnK HD měsíčně za 19,90 zl. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 951 |
![]() |
|
RE: Díváte se polskou televizi?Jinak k tématu přidám, že v analogu někdy od roku 2002 jsem sledoval TVP 1,2 a Polsat nejvíc na zprávy, sport a počasí a pak samozřejmě fotbal a skoky na lyžích. Krásná doba a hezké vzpomínky.![]() |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 951 |
![]() |
|
@marianPLTeď už bohužel ne, ale když byly na Astře 19,2°E volné polské programy, tak jsem je pravidelně sledoval, zejména kanál TVP Historia, který mi opravdu chybí. Nejradĕji jsem mĕl "Bylo, nie minelo", "Sensacje XX wieku" a polské historické filmy a seriály. Filmy jako "Křižáci", "Potopa" a "Ohnĕm a mečem" patří k perlám svĕtové kinematografie. Nelze než závidět Polákům jejich hrdost na své dĕjiny a ochotu investovat značné částky do jejich umĕleckého zobrazení. Kromě toho jsou tyto filmy inspirující i dnes a to i mimo Polsko. Například při našich posledních prezidentských volbách jsme bohužel mĕli na výběr pouze Zaglobu nebo Janusze Radziwilla...Pozdrawiam do Katowic |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@broncek1972 Mnichov - Letní olympijské hry- kopaná zlatá medaile1974 Mistrovství světa Německo (RFN) kopaná 3 místo Grzegorz Lato z Brazylią Všechno, to jsem viděl v televizi. Bylo mi 17. Digitální satelitní platformy v Polsku : NC+, Cyfrowy Polsat Pozdrawiam: Marian Pozdrawiam: Marian z Katowic freeSAT 0.8W
|
marianPL
![]() |
|
@rs505TVP Historia - škoda nyní jen kódovanéHot Bird 13E Pozdrawiam: Marian z Katowic freeSAT 0.8W
|
marianPL
![]() |
|
Země V4 by měly zavést mezinárodní Mux,složený z 1. a 2. veřejnoprávní televize programů Polska, České republiky, Maďarska a Slovenska na celém území V4.Po rozpadu EU bychom měli založit Středoevrpskou Federativní Republiku s hlavním městem Poprad. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
@samorostHlavním mĕstem by mĕla být Stará Lubovňa, ta má historické vazby na všechny zemĕ "Visegrádské čtyřky"...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
Děláme si srandu, aleStředoevropská Federativní Republika by byla řešením, když EU neumí efektivně řídit toto velké společenství a o rozpadu se mluví denně. Pro sblížení našich národů by se mohlo začít společným Muxem HD, když bude hen to DVB-T2.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
![]() |