![]() |
|
SAmsung UE48H6270 + CAM Nová DigiZdar synci,informativně zkušenost.Modul CI+ staré DIGI TV šlapal na této TV jak má,bez jakýchkoliv problémů včetně nahrávání.Modul "Nové DIGI", již nikoliv - obraz se při dekódování rozpadá do "artefaktů".TV má nový firmware,CA modul v přijímači TECHNISAT šlape...Ještě dovětek k nedávnému tématu modulu Nové DIGI TV - byl vadný modul ,nečetl kartu.Jelikož jsem se dostal k jinému funkčnímu modulu s kartou,šlo to již následně lehce ověřit.Řekl bych nevím,Amerika byla již objevena, kdo a co zase zdupal je nejasné.Závěr:Zlatí Rumuni byli alespoň schopni ověřit své CI+ a deklarovat na svých stránkách.Klientovi,kterému vše šlapalo k jeho spokojenosti ,České Lamy způsobily doplňující radosti... |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@hdpeZvlastni na samsung telkach ten modul fici a nikdy jsem s nim problem nemel. Ruzny modely a roky vyroby.DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX
|
dvbuser
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: SAmsung UE48H6270 + CAM Nová DigiZdar,neměl jsem možnost odzkoušet jiný modul ,nebo ověřit jeho fmw.Pokud to na SAMSUNGU obecně šlape,je o to těžší se z toho vymotat. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
Takyjsem uvažoval o tom novém modulu co dávají nyní,ale nakonec jsem vzal ten jejich šrotík.Ten starší Kaon už jsem měl taky a stejně to pouštím vlastně jenom na fotbal tak už mne ta jedna krabička nezabije.Ta snad bude bez problému.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
![]() |