![]() |
|
Je to možné?Rád bych dostal informaci o tomto přijímači: Satelitní přijímač AB IPBox PRISMCUBE RUBY 1TB HDDJe až neuvěřitelně vybavený za prodejní cenu. Kdo je výrobce a má s nim někdo zkušenosti? Díky. |
ivor
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
no jedna a jednajsou dvě,v Holandsku to nedělaj,to byla neuvěřitelná cena |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
takže?.....asi to poběží tak pár týdnů? Kdo to vyrábí? |
ivor
![]() |
|
ivorvšechno je z asie,z evropy bys to nezaplatil,tady chtěj lidi vejplatu a ne hrstku rejže na den,proto se tady skoro nic už nevyrábí,max. ještě montuje dokupy,máš záruku a víc neřeš |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Je to možné?Výrobcem je Marusys Korea. Vybavený to tedy je, ale staré sice funkční XBMC které již nikdo pravděpodobně neupdatuje. A tak skončil výlet Marusysu do světa multimedií :-))A cena odpovídá poptávce , ze 7K na nynějších cca 2,5K. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@ivornevím viděl jsem už lepší , ale všechno je z číny(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 679 |
![]() |
|
RE: Je to možné?Přečítal jsem diskuze o tomto přijímači a asi bych se rozmýšlel o koupi. Ale snad budeš mít štěstí.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Je to možné?Předraženej. Tak do 1 900 Kč. Pak stejně skončí podpora, operátor změní kódování , ..... |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Je to možné?Pre budúcnosť by bolo rozumné zvoliť iný názov témy... |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
![]() |
|
to nebude můj prvni prijímačměl jsem jich několik a záruka většinou moc nevyřeší.Má problém s Technisat TS1, co si dělá co chce! Od začátku. Nestabilí chyby je těžko urgovat! |
ivor
![]() |
|
@HiFiOKSíla tohoto přijímače je však někde jinde a to v XBMC a až změní kódováni tak si nepomůžeou ani ostatní přijímače co lidé mají, nejenom Prismocube.-)) A předražený? Tak si kup dvojtuner za 2500 Kč, i ten Wetek Play stojí skoro 3400,- |
matchboxx
![]() |
|
RE: Je to možné?Např. Medialink![]() |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Je to možné?Medialink má XBMC nebo KODI, no podívejme :-)) |
matchboxx