![]() |
|
Skylink geobkokaceBývalý kolega dělá technika a říkal že od půlky března začnou operátoři blokovat cz - sk podle regionu![]() ![]() |
sat1guru
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 225 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
RE: Skylink geobkokaceje jen otazka času kdy bude geoblokace pak teprv bude šrumec na Skylinku a lidi odejdou ted je to ještě slaby odvarek.... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: Skylink geobkokace@bbitom, jasne, len som citoval uryvok rozhovoru. Kazdopadne bude mat pripadne geoblokacia vyrazny vplyv na operatorov a zakaznikov aj ked cesty budu existovat, len budu o nieco nakladnejsie. Pre slovenskeho zakaznika budu dve najshodnejsie, na Skylink karte cesky region a slovenska ponuka z DVBT, alebo SK programy z Volnej Telky, ktora je tiez na 23,5 a bezplatne, teda nejakych 20,- eur za kartu a ak niekto chce aj programy Markizy tak za nejake smiesne 3,- eura za rok.Alternativy su, len to trosku skomplikuje situaciu. @namtas - v pripade geoblokacie je v tom Skylink nevinne, tak ako aj ini operatory, geoblokacie su vecou vysielatela stanice a jeho zakupenych/vlastnenych prav. S tym Skylink nema nic spolocne. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Skylink geobkokaceBy mi dobre sibalo,zhanat druhu kartu pre cz programy a este platit dalsie serpo,tos kurna ani omylem![]() ![]() ![]() |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
RE: Skylink geobkokacePokud to spusti, tak pujde na strane CR 100% STV1,2 Markiza int. a jak se zachova skupina Joj, tak na to si budeme muset počkat. Mozna spusti podobny projekt jako Nova a Markiza nebo pripadne povoli pouze svůj hlavni program Joj a ostatní bude blokovany a nebo nebude nic ze strany Joj.-) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@Trakytaky s touto myšlenkou si pohrávám že české přes anténu a slovenské přes kartu se SERPEM a to bude brutální poptávka po combo přijímačích až to nemusí člověk složitě přepínat(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 679 |
![]() |
|
RE: Skylink geobkokacetompr@ Lidi odejdou? A kam půjdou? On jim někdo někde dá všechny český a slovenský programy, navíc většinu v HD? Takový operátora bych rád viděl!Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Skylink geobkokace@PoldaS - Všechny, když bude geoblokace?![]() ![]() ![]() ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
@PoldaSdo číný a nach Osten |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
Skylink geobkokaceJá si myslím,že mi nepomůžou ani dvě karty čs+sk,když budou blokovat regiony.Sk mám od 2008 legál,tak jsem zvědavej???![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@korkoranach jo korkoran přišel s korkoranštinou , prostuduj si celé vlákno znova(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
![]() |
|
@bbitomto je dialekt hindů![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: Skylink geobkokacedebata o ničem - až se tak stane, bude to mít smysl. Nechte to koňovi.![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
@korkoran a @pf09oba máte pravdu ale je třeba si připravit zbraně , než čekat až přijde fronta to už bude pozdě(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
![]() |
|
@bbitomjá už jsem vybavenej peršinkama a kaťušema |
korkoran
![]() |
|
@korkoranto je naprosto v pořádku tak to má být , vždy připraven(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
![]() |
|
RE: Skylink geobkokacekokun@ Ano, všechny. Není problém mít 2 karty. Bylo to tak kdysi a bude to tak i v budoucnu. Ale i kdyby někdo oželel půlku programů, tak mu furt ta druhá zůstane a je úplná pitomost někam odcházet, protože jinde nedostane taky nic. To jsou takový neustálý výkřiky na adresu Skylinku (nemyslím tebe, ale obecně), jak jim všichni utečou a houby s octem, všichni zůstávají :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSnikam neutíkám,jen se jistím.Mám jich víc,hold bude žena přepínat na pozemák/satelit,aspoň se naučí![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@BIDLOjo s té doby mi chodí na ty karty od skylinku infa,byť nejsou moje |
korkoran
![]() |
|
RE: Skylink geobkokaceTeď platíme nějaké peníze za komplet CZ+SK. (úplně komplet to není, ale o to nejde...) Nedovedu si představit, platit stejnou částku, když by mě polovina programů zmizela. To by rozhodně nebylo košér-zvlášť po novém zvýšení ceny.0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
@PoldaS, @palermo67Mít 2 karty samozřejmě problém není, ale platit 2 x SERPO už problémem bude - aspoň pro většinu.Kdysi to bylo zadara, pak za 29,- a najednou by to mělo být 140,- (2x70,-) a to už každý neskousne. Nehledě od toho, že musí mít rec. se dvěma čtečkami (2x CI slot + 2x CAM?!, anebo přehazovat karty jak karbaník), a to ještě odhlížím od problémů s načtením té "správné" karty. ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
@PoldaS...celkom pekne si protirecis.precitaj tvoj prispevok 13:11.15 a nasledne odpoved pre mna 14:51.03 ![]() Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skylink geobkokaceA co jako? Kabelovka to má legálně, protože bere signál z přeshraničního přesahu. Skylink to ale takto nebere, takže se na něho ani nemůže vztahovat zmiňovaná Evropská úmluva o přeshraniční televizi. A že něco CZ soud zakáže je hezký, ale v Evropský rovině by to nejspíš neprošlo. Zrovna tak třeba společný antény a individuální příjem taky nemají nic blokovanýho jenom proto, že to nějakej pražskej ocas u soudu posvětil Péťovi.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
naco tolkozbytocnych pismen poldas...jednoducho, live fotbal nemozu pozerat zakaznici pay tv napr. SKYLINKU-u na STV1 v CZ ! na ZDF sat tv FTA, fotbal live slape ale v kabelovkach v ziadnom pripade. kabelovku NIKDY...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skylink geobkokaceTo údajný soudní rozhodnutí nikde není zveřejněný. Všude jenom tiskový zprávy, ale nic konkrétního o tom, kdo a co nesmí dělat. A ještě zmínka o tom, že u Evropské komise aktuálně probíhá přezkum směrnice o družicovém vysílání a kabelovém přenosu s cílem posoudit, zda by možná změna směrnice mohla vést k širšímu online přístupu spotřebitelů k programům vysílacích společností v celé EU.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
Loď se potápíSpousta programů je jenom do počtu, ale zrovna na slovácich jsou občas dobrý kousky. Od dob kabel + jsem si na Slováky zvyknul... |
sat1guru
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 225 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
![]() |