Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink geobkokace

Bývalý kolega dělá technika a říkal že od půlky března začnou operátoři blokovat cz - sk podle regionu :bigeyes: :bigeyes:

sat1guru
Registrace: 2/2016
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink geobkokace

je jen otazka času kdy bude geoblokace pak teprv bude šrumec na Skylinku a lidi odejdou ted je to ještě slaby odvarek....

tompr
Registrace: 1/2006

@bbitom, jasne, len som citoval uryvok rozhovoru. Kazdopadne bude mat pripadne geoblokacia vyrazny vplyv na operatorov a zakaznikov aj ked cesty budu existovat, len budu o nieco nakladnejsie. Pre slovenskeho zakaznika budu dve najshodnejsie, na Skylink karte cesky region a slovenska ponuka z DVBT, alebo SK programy z Volnej Telky, ktora je tiez na 23,5 a bezplatne, teda nejakych 20,- eur za kartu a ak niekto chce aj programy Markizy tak za nejake smiesne 3,- eura za rok.

Alternativy su, len to trosku skomplikuje situaciu.

@namtas - v pripade geoblokacie je v tom Skylink nevinne, tak ako aj ini operatory, geoblokacie su vecou vysielatela stanice a jeho zakupenych/vlastnenych prav. S tym Skylink nema nic spolocne.

Traky
Registrace: 8/2013

By mi dobre sibalo,zhanat druhu kartu pre cz programy a este platit dalsie serpo,tos kurna ani omylem ;P ;P ;P

satmaker
Registrace: 11/2011

Pokud to spusti, tak pujde na strane CR 100% STV1,2 Markiza int. a jak se zachova skupina Joj, tak na to si budeme muset počkat. Mozna spusti podobny projekt jako Nova a Markiza nebo pripadne povoli pouze svůj hlavni program Joj a ostatní bude blokovany a nebo nebude nic ze strany Joj.-)

HYPER
Registrace: 11/2010

@Traky

taky s touto myšlenkou si pohrávám že české přes anténu a slovenské přes kartu se SERPEM a to bude brutální poptávka po combo přijímačích až to nemusí člověk složitě přepínat

(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC

bbitom
Registrace: 11/2007

tompr@ Lidi odejdou? A kam půjdou? On jim někdo někde dá všechny český a slovenský programy, navíc většinu v HD? Takový operátora bych rád viděl!

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@PoldaS - Všechny, když bude geoblokace? :O Rv :laughing: Rv

kokun
Registrace: 5/2015

@PoldaS

do číný a nach Osten

korkoran
Registrace: 10/2006

Skylink geobkokace

Já si myslím,že mi nepomůžou ani dvě karty čs+sk,když budou blokovat regiony.Sk mám od 2008 legál,tak jsem zvědavej??? :lookaround: :lookaround:

korkoran

@korkoran

ach jo korkoran přišel s korkoranštinou , prostuduj si celé vlákno znova

(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC

bbitom

@bbitom

to je dialekt hindů :laughing:

korkoran

debata o ničem - až se tak stane, bude to mít smysl. Nechte to koňovi. :8)

pf09
Registrace: 8/2010

@korkoran a @pf09

oba máte pravdu ale je třeba si připravit zbraně , než čekat až přijde fronta to už bude pozdě

bbitom

@bbitom

já už jsem vybavenej peršinkama a kaťušema

korkoran

@korkoran

to je naprosto v pořádku tak to má být , vždy připraven

bbitom

kokun@ Ano, všechny. Není problém mít 2 karty. Bylo to tak kdysi a bude to tak i v budoucnu. Ale i kdyby někdo oželel půlku programů, tak mu furt ta druhá zůstane a je úplná pitomost někam odcházet, protože jinde nedostane taky nic. To jsou takový neustálý výkřiky na adresu Skylinku (nemyslím tebe, ale obecně), jak jim všichni utečou a houby s octem, všichni zůstávají :-)

PoldaS

@PoldaS

nikam neutíkám,jen se jistím.Mám jich víc,hold bude žena přepínat na pozemák/satelit,aspoň se naučí ;) ;)

korkoran

@BIDLO

jo s té doby mi chodí na ty karty od skylinku infa,byť nejsou moje

korkoran

Teď platíme nějaké peníze za komplet CZ+SK. (úplně komplet to není, ale o to nejde...) Nedovedu si představit, platit stejnou částku, když by mě polovina programů zmizela. To by rozhodně nebylo košér-zvlášť po novém zvýšení ceny.

0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel

palermo67
Registrace: 8/2011

@PoldaS, @palermo67

Mít 2 karty samozřejmě problém není, ale platit 2 x SERPO už problémem bude - aspoň pro většinu.
Kdysi to bylo zadara, pak za 29,- a najednou by to mělo být 140,- (2x70,-) a to už každý neskousne. Nehledě od toho, že musí mít rec. se dvěma čtečkami (2x CI slot + 2x CAM?!, anebo přehazovat karty jak karbaník), a to ještě odhlížím od problémů s načtením té "správné" karty. Rv

kokun
Registrace: 5/2015

@PoldaS

...celkom pekne si protirecis.
precitaj tvoj prispevok 13:11.15 a nasledne odpoved pre mna 14:51.03 :)))

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

A co jako? Kabelovka to má legálně, protože bere signál z přeshraničního přesahu. Skylink to ale takto nebere, takže se na něho ani nemůže vztahovat zmiňovaná Evropská úmluva o přeshraniční televizi. A že něco CZ soud zakáže je hezký, ale v Evropský rovině by to nejspíš neprošlo. Zrovna tak třeba společný antény a individuální příjem taky nemají nic blokovanýho jenom proto, že to nějakej pražskej ocas u soudu posvětil Péťovi.

PoldaS

naco tolko

zbytocnych pismen poldas...jednoducho, live fotbal nemozu pozerat zakaznici pay tv napr. SKYLINKU-u na STV1 v CZ ! na ZDF sat tv FTA, fotbal live slape ale v kabelovkach v ziadnom pripade. kabelovku NIKDY...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

To údajný soudní rozhodnutí nikde není zveřejněný. Všude jenom tiskový zprávy, ale nic konkrétního o tom, kdo a co nesmí dělat. A ještě zmínka o tom, že u Evropské komise aktuálně probíhá přezkum směrnice o družicovém vysílání a kabelovém přenosu s cílem posoudit, zda by možná změna směrnice mohla vést k širšímu online přístupu spotřebitelů k programům vysílacích společností v celé EU.

PoldaS

Loď se potápí

Spousta programů je jenom do počtu, ale zrovna na slovácich jsou občas dobrý kousky. Od dob kabel + jsem si na Slováky zvyknul...

sat1guru
Registrace: 2/2016
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra