![]() |
|
Dárek od SkylinkuDnes mi přišel e-mail od Skylinku:Nova Sport 1 HD a Nova Sport 2 HDjako bonus pro vás! Satelitní televize Skylink pro vás připravila od 1. 3. 2016 volné vysílání programů Nova Sport HD na 2 měsíce jako kompenzaci za předchozí nedostupnost HD programů TV Nova. |
hamas
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 230 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Dárek od SkylinkuKartu mam vypnutú k 31.12., hlavne že ....Ďakujeme Vám za priazeň, ktorú nám zachovávate ....![]() |
icoq
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Dárek od SkylinkuPokud se jedna o kompenzaci za obdobi programu Nova v HD u Skylinku, tak bych si to predstavoval trochu jinak a to tak, ze by to mělo byt v delce alespoň 5 mesicu, kdy Nova neposkytovala sve nektere programy v HD kvalite na Skylinku.-) Tohle je pouze zlomek. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Dárek od SkylinkuV CET21 můžou být spokojeni, jak jim lidi ty jejich srajdy žerouKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
HyperA doživotně gratis by jsi to něchtěl?![]() |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
Dárek od Sky LInkuTaky bych uvítal nějaký jiný dárek než Nova sport 1 a 2 HD.Třeba HBO,HBO2,HBO3,VH1,VH1 CLASIC nebo ten Dorcel TV. Nova sport je spíš Danajský dar než dárek. ![]() |
mojmir
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
ONO se říká......"darovanému koni na zuby nekoukej"....ale pokud bych byl provozovatelem satelitní Tv.a chtěl bych dát svým předplatitelům dárek,tak by to mělo být něco co je potěší a dal bych jim možnost at´si vyberou třeba dva programy dle svého výběru o co mají zájem,ALE zde jde úplně o něco jiného...a tak i lidé co je sport vůbec nezajímá dostali zadarmo sportovní programy jako dárek ,které provozovateli satelitní Tv.nabídla "skupina nova"zdarma na dva měsíce za pro ni výhodný podpis smlouvy.....PS. Jen si vymýšlím a domýšlím ,ale na každém šprochu je pravdy trochu![]() |
sat amatér
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 349 |
![]() |
|
RE: Dárek od Skylinkusat amater, bavil jsem se se znamym kvůli tomu zdrazeni SP a rikal, proc nedaj k tomu aspoň dva placeny programy za ty prachy. Spatny by to nebylo. Třeba prave ty dva sportovni NS by se hodily uz jenom proto, ze jsou od skupiny Nova. Ve vysledku tam stejne moc toho není po strance obsahu. Mozna, ze k tomu dojde az bude serpo za 100,-.![]() |
HYPER
![]() |
|
RE: Dárek od SkylinkuProč tu všichni pláčete, že máte Novu sport 2? Když se na ni nechcete dívat, nelaďte ji, nebo dokonce vypněte TV či STB (mají vypínače). Já jsem spokojený, shlédl jsem v přímém přenosu Coral Uk Open Dart včetně devítky zahrané van Gervenem. Bylo to super!*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Dárek od Skylinkuja987, ja urcite neplacu, ja si platim balicek Kombi. -)) Jo na sipky se divam taky. Hrajeme to s partou v garazi při grilovacce nebo pro zabavu každý vikend.![]() ![]() |
HYPER
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |