![]() |
|
Kaon nové digiTen šrotík nemá optický ani koaxiální výstup.Ted nevím jaké je vlasně století.![]() ![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
RE: Kaon nové digišitka nic víc nic míň![]() ![]() ![]() |
polo3698
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
RE: Kaon nové digimyslím, že 90% ľuďom u digiTV to nechýba, pretože ani nevedia načo by im to tam bolo.Obraz máš? Máš. A je to. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Kaon nové digiNA 1170 ktoré sú v SK ho majú,keď sa kupujú drahé práva musí sa šetriť inde![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
hoboMěl jsi vzít jenom modul jako kolega K![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@hoboPřesně tak. Na vlastním přijímači s modulem Digi bys takovéhle problémy asi neřešíl![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Kaon nové digiKolega K je z nějaké bondovky?![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@hoboNevim ale vzhledem k propojeni tv kabelem hdmi, pouziju optiku v televizi a neresim. 99 procent zakazniku tohle nepotrebuje.DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX
|
dvbuser
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
HoboTentokrát musím souhlasit s tvým názorem ,opravdu chybíLNB OUT... ![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: Kaon nové digiCo má LNB out společnýho s výstupem zvuku?!Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
PoldaSU karty nové digi v STB,které nepodporují AAC nejde zvuk!A ten LNB Out je vhodný i pro použití STB pro příjem i dalších satelitních operatorů... ![]() |
januvia
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
PoldaSV podstatě to nesouvisí,ale pokud potřebuješ připojit další STB např.ke Kaonu pak chybí LNB out,jak piše hobo! Řeší se jak připojit STB s jejích kartou,které je možné propojit i pro sledovaní Skylinku,Nc+.... |
hoss
![]() |
|
Ještěvysvětlení jak novou digi přijímat.Karta a vlatní příjímač je asi nejlepší volba, stb musí podporovat AAC, nebo připojit další stb,ale pak na Kaonu chybí LNB out! |
januvia
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: Kaon nové digiK tomu stačí satelitní rozbočovač. Když už ne rovnou twin LNB. Ale kolik lidí zrovna toto bude využívat, to bych dost pochyboval. Ostatně ani jiný značky, třeba Technisat, taky nemají LNB výstup, protože je to prakticky pitomost.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
PoldaSZkoušel jsi to takhle připojit?![]() |
hoss
![]() |
|
RE: Kaon nové digiPřes rozbočovač v pohodě a s twin LNB není co řešit.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Kaon nové digiTo by mě zajímalo,jaký ,,v pohodě" rozbočovač ?Pro dva stb a různé polarizace na jednu parabolu a sa s tím Kaonem. Ale možná se pletu,rád se poučím,napiš typ rozbočovače... |
hoss
![]() |
|
RE: Kaon nové digiPro 2 STB a různý polarizace ti nepomůže ani propojení přes případnej LNB OUT (seš na tom stejným jako se SAT rozbočovačem) a řeší to jedině TWIN LNB.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
KaonJá to tedy jako neřeším ale napsal jsem to spíš jako perličku.Jinak o tom nové modulu který má pracovat bezchybně jak v CI tak CI+ jsem zase měl trochu brouka abych to nedal do satu a nebyl občas zásek něco jsem o tom zaslechl.Novější TV s CI+ asi nebudou mít problém ale u satu jsem nechtěl případně řešit i zásek třeba jednou za 14 dní nebo i déle-no tak jsem vzal tu větší tabatěrku-stejně jsem měl před tím ten Kaon taky a pouštím to vlastně jenom na fotbal takže zase o +;mc nejde.Stejně jsem tak zběžně našel DD 2.0 jenom na CT1 a HBO který pujde asi 10 dní 5.1.Mimochodem nějak moc negarantují zrovna sat.přístroje s CI,ale spíš TV s CI+ i když ty saty budou asi většinou makat.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Kaon nové digiMám twin lnb (pro 2 TV) a motori diseq a LNB OUT mi umožňuje přijímat při zapnuti jednoho stb příjem druhého(digi-kaon)!![]() |
hoss
![]() |
|
RE: Kaon nové digiAle to satelitní rozbočovač umí taky. Samozřejmě ve stejným pásmu a polarizaci. A jestli máš TWIN LNB, takže žádnej LNB OUT nepotřebuješ.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
Jenomdoplním,že v návodu je tento výstup-ano.![]() |
hobo
![]() |
|
No pravějak a kde je funkční? Ten jejích cam.Zkoušel jsem to a raději jsem zatím zvolil druhé stb,i když radějí bych používal své stb.V návodu není ovýstupu LNB out žádná zmínka! |
hoss
![]() |
|
hoboZase jenom neověřené kecy. |
hoss
![]() |
|
RE: Kaon nové digihobo o voze a hoss o koze![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Kaon nové digiNo zřejmě jsem ten příspěvek od hobo spravně nepochopil! |
hoss
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
![]() |