![]() |
|
NTB ACER ASPIRE 5333Zdravím, poradil by mi prosím někdo prostřednictvím soukromé zprávy s NTB ACER ASPIRE 5333. Po spuštění se z ničeho nic nepřipojí na windows 7, pouze černý monitor a nic se dál neděje. Zkoušel jsem samozřejmě veškeré resety, ale nereaguje ani na nouzové režimy spuštění. Pravděpodobně nutno asi přeinstalovat windows. |
Amper1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
RE: NTB ACER ASPIRE 5333Vies povedat ci system nabehne a len chyba obraz, alebo vobec nepracuje disk,blika ledka ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: NTB ACER ASPIRE 5333Možná chyba grafické karty. Pokud po startu nereaguje na F2 pro vstup do Biosu, pak to je víc než pravděpodobné. Přemýšlet o přeinstalaci Windows je pak bezpředmětné. |
lupo
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
NTB ACER ASPIRE 5333Díky za reakci, ledka nebliká,po startu na F2 reaguje, vstup do Biosu ok. |
Amper1
![]() |
|
RE: NTB ACER ASPIRE 5333Skus nabootovat z CD DVD alebo usb kluca, ak mas win7 alebo nejaky linux z netu a uvidis ci sa da vylucit disk ...... potom ostatne je ok.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
NTB ACER ASPIRE 5333Provedl jsem recovery windows 7 pomocí kláves ALT F10. Probíhá reinstalace, vypadá to dobře. Důležitá data mám zazálohovaná. |
Amper1
![]() |
|
RE: NTB ACER ASPIRE 5333Tak v poho, ak to prejde urob si aj zalohu celeho systemu/obraz disku ten disk moze byt na odchode.......nemusi,ale????Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: NTB ACER ASPIRE 5333Pokud funguje vstup do biosu, pak je to dobré znamení, zřejmě to není chyba grafické karty. Ještě zkus po zapnutí notebooku mačkat v půlvteřinových intervalech tlačítko F8, jestli ti nenaskočí možnost spustit v nouzovém režimu.Pokud ne, ideální je použít DVD s windows 7 a spustit obnovu systému systému. pokud DVD není, lze stáhnout jiným počítačem z netu a vypálit. |
lupo
![]() |
|
RE: NTB ACER ASPIRE 5333Vidí,m že jsi to vyřešil, gratuluji, toto se stává většinou tehdy, když selže ve Windows ovladač grafické karty. |
lupo
![]() |
|
NTB ACER ASPIRE 5333Podařilo se, díky všem za rady.![]() |
Amper1
![]() |
|
![]() |