Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Vu+ SOLO 4K a osobní zkušenost vlastníka

Zdravím zde zkušené.Je zde nějaký vlastník tohoto přístroje?Jde mi o jednu specifickou(zatím unikátní)funkci tohoto stroje.A to tzv. Full Band Capture.Základ jsem vygógloval ALE jde mi o to jestli tohoto( nahrávání více stanic pomocí jednoho tuneru) lze dosáhnout pouze využitím jednoho fyzického LNB(sat tuneru)popřípadě jestli toto nahrávání mohu zkombinovat i s tunerem pro pozemní příjem signálu.Děkuji předem za informace. :bigeyes:

Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al

Badis2
Registrace: 4/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

@Badis2

Neboj, ono za chvili těch přístrojů bude plno. A FCB tuner ? To si myslím využije opravdu málokdo.I když člověk nikdy neví. Ale Android s ARMem to vše převálcují to je jen otázka času.
A jen tak mimochodem na ARMu běží již hezkých pár let přijíče Coolstream s nedostižnou kvalitou obrazu. Kdyby CST vypustil CST 4K, nevím nevím kde by byli ostatní.

matchboxx
Registrace: 9/2012

Solo 4K

Pokud jde o nahrávání tak psát o nahrávání 23 programů je poněkud zcesné!!
Oscam totiž umí dekódovat jen 7 programů a problém nastane když využíváte funkci Auto-Timer. Tento časovač nezná/neví o tomto omezení Oscamu, a klidně mi nastaví nahrávání 10-15ti programů současně. A to je problém. Prostě programy nad 7 se nahrají kódovaně a nejdou již dekódovat.

Škoda že na to nějaký vývojář nemyslel a při zpracování nastavení Auto-časovače nedal do programu podmínku na nejvýše 7 kódovaných kanálu současně!!

VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....

Jjezevec
Registrace: 5/2012

@jezevec

Precti si celou diskusi, presne to tam pisu sw omezeni je 23 a ano stoho 7 kodovanych (nikoliv omezeni oscamu ale ovladacu vu 4k) ale to se tu vse pise, objevujes ameriku!

p.s. napis to na developer forum treba to opravi, chyb v sw a ovladacich maji daleko vic!

chocholos
Registrace: 11/2007

chocholos

"Objevuješ Ameriku", myslím, že ji objevovat nepotřebuje. Jenom to napsal pro upřesnění, nemusíme hned do sebe "rejpat", co myslíš?

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra