Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

nová digi cz

Zdar chlapi, hraje vám digi sport 3? Teď by měl běžet zápas La Ligy?

sisi15
Registrace: 4/2014
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 173
Odpověď v diskusním vlákně

RE: nová digi cz

Mi odpověděli,že to řeší kompetentní oddělení...Praktický nic nového jsem se nedozvěděl,ale platby za placené kanály chtějí hned!Žádna omluva,nebo kompenzace,prostě nic!Absurdistan.

hoss
Registrace: 8/2015

kvasnak

Nezaávidím ti to,ale zřejmě si jediný...

hoss

Ano jediný

Ale možný problém vidím v tom že kolega kvasnak už měl službu nová Digi a pouze po telefonu domluvil za stejnou cenu výměnu balíku Extra za nový sportovní balík a žádnou novou smlouvu už nesepisoval nebot jí delší dobu už má.Kdežto nové migrační smlouvy sepsané v nedávné době v řádech několika dní doma s technikem včetně objednaných nových balíčku konkrétně v tomto případě Základ+sportovní ještě také vubec nemusí být v tom jejich ukrutném chaosu zaevidované v systému a je možná problém na světě.Navíc nevím jak se v tomto případě chová modul a jak ten jejich nový Kaon.Ale moc dobře o tomto poměrně značném nedostatku vědí.Týká se to asi hodně lidí. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

No já

jsem poslal dotaz na technickou podporu Digi,a zjistil jsem,že mi např. nesedí ser. číslo STB,takže jsem uvedl vše správně(technik pochybil),zřejmě take karta není nadále v systému.
Ale i tak DS3 a DS4 nejdou hodně zákazníkům vč.mě.Uvidíme jak se s tím Digi popere...

hoss

me to ceka za tyden vymena stare digi za novou uz ted s too mam hruzu co to prinese,kdyz to ted je v tom chaos :-/

kolopik

kolopik

A budeš brát přístroj nebo modul? ;)

hobo

hobo

pristroj budu brat..tak modul nevim kde bych dal,kdyz nemam svuj pristroj(ktery by tip by v tom slapal ten modul).

kolopik

No tak

pokud se nic nezmění-jakože to zatím vypadá bledě tak se připrav že ti pojede DS3HD a DS4SD tak asi 24h a potom budeš čekat na zásah boží ruky jako Maradona. :laughing:

hobo

kdybych

mel ten modul tak by mi to bezelo v klidu nez na satelitnim prijmaci KAON od nich?dik

kolopik

Je to nezvládnuté celé. Od jejich zákaznického centra po techniky. Ruce si mne akorát tak konkurence. Čas totiž běží a zákazníků nepřibývá....

bretah
Registrace: 9/2012

já nové digi fandím,jsem si jistý že počáteční těžkosti zvládnou R^

dawis77
Registrace: 9/2011

Zákazníků nebude přibývat ani tak, kdo sporty za každou cenu chtěl, ten je má a všichni ostatní vezmou levnější konkurenci a bez nutnosti nějakýho dvouletýho se upisování.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Pánové snad jste nečekali že tím že to převezmou nějací energetici bude nějaká změna k lepšímu. Bo.del je to úplně stejný jako předtím za rumunů. Rv

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

kolopik

No relativně v klidu.Přístroj musí umět AAC zvuk mít rozhraní raději jak tak občas postřehnu CI+ i když modul by měl udajně fungovat i ve starších s pouze CI ale to je asi sázka do loterie no nějak to ta nová Digi zatím moc nezvládá. :-/

hobo

PoldaS

od 02 pár tisicovek přejde k nové digi,tak jako jsem to udělal já R^

dawis77

BIDLO

dočkej času R^

dawis77

bretah

času mají spousty...

dawis77

dawis77

To s tím časem platí spíš pro tebe,na rozdíl od tebe totiž nejsem takový naiva. Ale na to u této pafirmy přijdeš časem sám. Rv

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

BIDLO

proč?mě ke štěstí stačí PL a La Liga a to tam u nové digi budu mít R^

dawis77

@dawis77

To vidím, že času mají dost. Od soboty jim to nejede, máme pondělí večer a nic se neděje. Je vidět, že technické věci jdou zcela mimo ně. Musí čekat, až to někdo dá do kupy.

bretah

Zkoušel jsem samostatný modul i s kartou,ale nějak se mi to nezdálo-hlavně výpadky,zasekávaní,pomalý náběh,někdy nejel zvuk...,nejdřív jsem si myslel,že je to těmi,,slabšími stb",ale tím to nebylo-chyba byla v HDMI káblu..,nakonec jsem zvolil přijímač.Jenže,pak už nejde pohon,apod..Závěr: samostatný modul ve spolupráci buď s TV nebo kvalitním STB je nejlepší řešení.

hoss

bretah

tak já je budu mít od 4 dubna,to už bude vše OK R^

dawis77

Tak to je skvělé. Pořadník jak za komárů...

bretah

už to vydržím :)))

dawis77

Chci vidět tu jejich internetovou televizi. U dvb-s čekají, co s tím svede Slovak Telekom, u televize budou spoléhat na český T-mobile. Zjevně se jejich kunčafti nudit nebudou.

bretah
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 173

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra