![]() |
|
Freesat CA + cryptoboxZdravim, nevite proc CA modul Neotion Irdeto CI+ pro freeSAT mi nejde v Cryptobox 550HD? Bezne ho mam v TV, jen jsem ho chtel prehodit do satu na par dni... Vubec se v tyhle technice nevyznam, takze prosim...chytraky co budou urazet, bezte do rite ;) prosim o strucnou odpoved |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
martin09nebaví mne to hledat,ale ten sat má CI+ rozhraní pro modul?Pokud ne tak fungovat nebude nikdy.Toto tvrdí freeSat oficielně.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Freesat CA + cryptoboxAsi ano,... Pisou: doplňuje CI+ slot, do nějž lze případně vložit libovolnou jinou čtečku (modul). |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
Pokudto je tak nevidím duvod proč by ten jejich modul neměl v tom satu chodit.Snad jedině nejnovější FW nacpat do satu pokud tam není nebo jiný není.![]() |
hobo
![]() |
|
Ve čtečcesamotná karta jde? |
hobo
![]() |
|
Freesat CA +Freesat-karta v tomto modulu je spárovaná takže je použitelná jen s tímto modulem. Pakliže chcete kartu použít v jiném modulu, je potřeba operátora požádat o zrušení párování.Tento modul funguje poute v rozhraní CI+ a tudíž funguje pouze v šachtách s tímto rozhraním. |
Clint
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
ClintO tom párování to se teda omlouvím protože jsem se o tento modul nikdy nezajímal-tudíž čtečka byla omyl.Ale o tom rozhraní to vím.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Freesat CA + cryptoboxCA modul Neotion Irdeto CI+ pro freeSAT i pro Skylink nejde ani v přijímači 652HD. Musí se použít čtečka či starý CAM modul Cryptoworks. Nejlépe chodí ten nejstarší. |
Modřina
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
ModřinaTakže by musel požádat o odpárování té karty s tím modulem a potom tu ICE normálně do čtečky?A v tom CW Camu to samé ne?Já jenom ze zvědavosti.![]() |
hobo
![]() |
|
ModřinaPřesně tak a karta pojede v obou systemech, tedy jak irdeto tak crypto, záleží na modulu či čtečce |
Clint
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
![]() |