Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Freesat CA + cryptobox

Zdravim, nevite proc CA modul Neotion Irdeto CI+ pro freeSAT mi nejde v Cryptobox 550HD? Bezne ho mam v TV, jen jsem ho chtel prehodit do satu na par dni... Vubec se v tyhle technice nevyznam, takze prosim...chytraky co budou urazet, bezte do rite ;) prosim o strucnou odpoved

martin09
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

martin09

nebaví mne to hledat,ale ten sat má CI+ rozhraní pro modul?Pokud ne tak fungovat nebude nikdy.Toto tvrdí freeSat oficielně. :-/

hobo
Registrace: 1/2007

RE: Freesat CA + cryptobox

Asi ano,... Pisou: doplňuje CI+ slot, do nějž lze případně vložit libovolnou jinou čtečku (modul).

martin09
Registrace: 11/2008

Pokud

to je tak nevidím duvod proč by ten jejich modul neměl v tom satu chodit.Snad jedině nejnovější FW nacpat do satu pokud tam není nebo jiný není. ;)

hobo

Ve čtečce

samotná karta jde?

hobo

Freesat CA +

Freesat-karta v tomto modulu je spárovaná takže je použitelná jen s tímto modulem. Pakliže chcete kartu použít v jiném modulu, je potřeba operátora požádat o zrušení párování.Tento modul funguje poute v rozhraní CI+ a tudíž funguje pouze v šachtách s tímto rozhraním.

Clint
Registrace: 1/2011

Clint

O tom párování to se teda omlouvím protože jsem se o tento modul nikdy nezajímal-tudíž čtečka byla omyl.Ale o tom rozhraní to vím. ;)

hobo

RE: Freesat CA + cryptobox

CA modul Neotion Irdeto CI+ pro freeSAT i pro Skylink nejde ani v přijímači 652HD. Musí se použít čtečka či starý CAM modul Cryptoworks. Nejlépe chodí ten nejstarší.

Modřina
Registrace: 1/2006

Modřina

Takže by musel požádat o odpárování té karty s tím modulem a potom tu ICE normálně do čtečky?A v tom CW Camu to samé ne?Já jenom ze zvědavosti. ;)

hobo

Modřina

Přesně tak a karta pojede v obou systemech, tedy jak irdeto tak crypto, záleží na modulu či čtečce

Clint
Registrace: 1/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra