![]() |
|
moze to robit lnb?Moze karta vypadavat ak ma nastaveny česky region a je na slovensku .Ked ma nastavene stv 1 cr a nie stv1 sk alebo to je problem karty..mozu to robit zmeny nastavemia firmy skylink ?vypadk&y su raz za vecer signal mam ok.Lnb to moze robit tie vypadky signalu zacalo to asi pred 14 dnami |
ivan22
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: moze to robit lnb?Sorry, kámo, ale není tomu vůbec rozumět. Co si mám představit pod tím, že karta může vypadávat? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: moze to robit lnb?Asi špatně drží ve slotu nebo CA modulu. Ale proč zrovna u regionu, to je fakt divný :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: moze to robit lnb?Nejdříve si rozmysli zda máš signál na problémovém transpordéru......to zjistíš nějakým tlačítkem info,případně proladěním transpordéru.A nebo máš Zakodováno a to znamená,že nemáš patřičné zápisy k problémovému kanálu.Když napíšeš,typ přijímače,kolegové ti jistě poradí.Přikláním se spíše k nějaké závadě na cestě od LNB,koaxial,tuner přijímače,případně i doladění paraboly!!!!![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: moze to robit lnb?ivan tak už ťa zamerali!skylink zistil že si prepašoval kartu registrovanú v ČR na slovensko. Neotváraj keď niekto bude zvoniť u dverí, to bude softverova a družicová policia. ![]() teraz vážne. Samozrejme že to nemá s regionom nič spoločné. ako píšu kolegovia, najskôr zlý kontakt medzi kartou a kontaktami v čítačke alebo CI-module. Začalo mi toto robiť pred 3-mi mesiacmi. vždy po 15-20minutých pozerania karta vypadla. Ale v normálnom prijímači sa objaví na obrazovke okno s nápisom "program kodovaný bla bla bla". Takže som podložil kartu v module papierikom a fičí ďalej. Napíš typ prijímača, v čom máš kartu strčenú. Nechápem inak prečo máš nastavený CZ region keď geoblokácia funguje práve pre české karty a nie pre slovenské... |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: moze to robit lnb?Mal som 2 katy jednu pre cr druhu pre sk region.Ta pre sk region som dlksie nepouzival preto ze zacala vypadvat Tak som pouzival tu pre cz region ta ide asi 3roky.preto ze som kartu nastavenu na sk region nepouzival tak mi ju skylink vyradil. |
ivan22
![]() |
|
humax irhd 5100shumax irhd 5100s je v čitacke |
ivan22
![]() |
|
ivan1/ veď na tej českej môžeš ju nechať registrovanú ako je ale zmeniť region. Ja som to sice nikdy nerobil, ale tu všetci tvrdia, že to dokonca môžeš robiť každý deň.Tak to skúsiť môžeš, ale určite to nepomôž. 2/ vystrihni z tvrdšieho ale nie zase príliš hrubého papiera "kartu" a zastrč to spolu s kartou do čítačky tak aby bol silnejší kontakt medzi čipom a kontaktami. Tým nič nepokazíš. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
@ivan22LNB ? v žádném případě(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 679 |
![]() |
|
![]() |