![]() |
|
NOVA SPORT2 na FREESATDámy a pánové, vy co sledujete český satelitní příjem intenzivněji než já, mám na vás dotaz. V čem vězí problém, že Freesat nemá NOVA SPORT 2? Vím, že před několika měsíci o stanici nebyl zájem, ale teď nějak žádné informace jsem nedohledal. Netvrdím, že je to špička mezi sportovních stanic, ale čas od času jsou tam dost zajímavé přenosy:-( To je tak drahé, nebo nejsou frekvence? V balíku mám minimálně 15 stanic, které bych klidně vyhodil:-(Díky |
Igis001
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 34 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
@Igis001Dotaz musíš dať priamo predstavitelov freeSATu,ich kroky sú aj pre mňa nepochopiteľné a niekedy až v rovine sci-fi![]() ![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
RE: NOVA SPORT2 na FREESATjá už jsem tam před časem posílal dotaz, tenkrát mi bylo odpovězeno, že o další sportovní stanici vedení spol. nemá zájem. mezitím TV Nova dost změnila strategii a na "dvojku" začala dávat dost zajímavých přenosů, asi trochu vydírání, ale na Freesat nezabírá :-/ |
Igis001
![]() |
|
@Igis001Ono toho Freesatu chybí podstatně víc on totiž rád spinká už několik let.![]() ![]() |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
@BOBSENOn nespinká,ale preferuje maďarský a rumunský trh i ked tam toho tiež nič extra nepribudlo.Zaujímavé je že M4 Sport majú v HD od samého počiatku a čo čítam tak ludia žebrajú o CT Sport v HD,ale freeSAT na nich z vysoka k.dí...![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
Hlavněspíš proč už dávno nemají aspon CT4HD?![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: NOVA SPORT2 na FREESATskoro sme mali Sport 1 HD ale len skoro.Asi tolko ti povediana freesate. |
foppa
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
NOVA SPORT2 na FREESATFreesat lze pojmenovat jako velmi chudého příbuzného Skylinku. Dám příklad, byl slibován ct sport v HD, ale není, přestože se na 1W frekvence s tímto kanálem nachází. No a kdyby ct sport hd přidali, tak si zákazník musí za 100.-Kč měsčně objednat bajíček HD, protože bez tohoto balíčku jede jen CT1 HD. Dále pro fajnšmekry HBB, zapomeňte a mohl bych pokračovat, ale ve všech případech vítězí Skylink. Ještě toto HBO pak freesat 330,-k měsičně Skylink 285.-Kč a v neposlední řadě ladění programů,na 1w jsou ještě další operátoři sat tv. takže laik má velké problémy kanály rotřídit a uložit, myslím kdo má svůj přijimač. |
Clint
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE:NOVA SPORT2 na FREESATNova Sport 2 není vůbec špatná. Dnes jsem na ni sledoval box juniorek, který vyhrála mladá Češka. Na to se dá hezky pozerať![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
Smutné:-(Smutné čtení, na to, že jsem se "upsal" teprve nedávno:-( Pro mě je základ kvalitní program alespoň v SD, pak až HD jako bonus. Tak nic, počkáme a uvidíme, třeba konkurence je donutí se probudit. Jinak španělskou ligu mi "ukradl" DIGI, anglickou a LM O2 TV, prostě ten sport hezky v jednom balíku jen tak mít nemůžu :-( |
Igis001
![]() |
|
Clintno počkej až sem dorazí kolega Tušl![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
igisanglickou ligu taky digi ne?Od nové sezony na 02TV nebude,to nevíš? |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
![]() |
|
@dawis77pravda, napsal jsem to špatně. každopádně když jsem vybíral sat. příjem, prioritou byly 2 karty do jedné domácnosti za rozumnou cenu, nakonec vyhrál Freesat, ale měl asi být při výběru důslednější![]() |
Igis001
![]() |
|
RE: NOVA SPORT2 na FREESATDigisporty v O2tv konci? |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 978 |
![]() |
|
igistak hlavně že jsme si to vyjasnili![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: NOVA SPORT2 na FREESATjestli chceš ns2 v hd tak přejdi ke skylinku :) |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
NovaSport2taky mě štve, že na freesatu nejsou schopni zařadit CTSportHD a NS2HD, ale ty nemá ani DIGITV... |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 906 |
![]() |
|
RE: NOVA SPORT2 na FREESATfreesat nemá ČT4 HD proto, že si Česká televize neráčila zaplatit šíření na Thoru, jako si ho platí na Astře. A freesat sám o sobě tento program nikdy nesliboval, to má někdo asi přeludy z návalu sportu v hlavě :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: NOVA SPORT2 na FREESATpokiaľ chceš NOVA SPORT 2, musíš ísť tam, kde ho majú, alebo čakať, kým ho Tvoj operátor zaradí ...... inej cesty niet ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
@F1711010Pleteš se, Digi má alespoň ČT4 Sport HD![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: NOVA SPORT2 na FREESATa brzy bude mít nová digi i novasport 2 HD![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: NOVA SPORT2 na FREESATVždy je to o vkusu každého soudruha/soudružky,který má určité priority a pak samozřejmě o providerech,kteří mají priority naopak svoje.Soudruh se stará,soudruh má.Např. pro mne (jako fotbalového fandu), je nutno ošetřit v tomto pořadí : PL,LALIGA,BUNDESLIGA,po ostatním je mi kulový Kefalín.Zpomalené filmy a parodie na fotbal,obvykle nesleduji. Z uvedeného pohledu jsou tedy pro mne programy skupiny NOVA naprosto zbytečné. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
PoldaSzase z pohledu kdy tento program má i Digi tak já nevím no každý má na to svuj názor.Přeludama ze sportu to u mne třeba není.Baví mne i spousta nesportovních programu.Ale tento bez ohledu na sliby nebo nesliby by tedy mít ve freeSatu jaksi neměl chybět.A ohánět se DVB-T to taky není zrovna štastné-domnívám se že regionu bez možnosti tento program přijímat je stále ještě dost.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: NOVA SPORT2 na FREESATO DVB-T jsem nic nepsal, to budou asi ty přeludy :-) A Digi to logicky má, protože se prezentuje jako sportovní operátor, resp. operátor, kterej sporty preferuje. To ale není případ freesatu.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
DVB-Tse ohání zarytí příznivci freSatu a nakonec i freeSat sám.Tím jsem nemyslel tebe ale obecně jako příklad asi jsem to špatně formuloval nicméně si názorem stojím.A už ty přeludy nech spát.![]() ![]() |
hobo
![]() |
|
RE: NOVA SPORT2 na FREESATFakt nevím čím se kdo ohání, jestli freesat, to je možný (PR kecy nečtu), ale uživatelé freesatu vesměs volí kombinaci se Skylinkem Digital, což je rozumná varianta a ne moc drahá.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |