Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

NOVA SPORT2 na FREESAT

Dámy a pánové, vy co sledujete český satelitní příjem intenzivněji než já, mám na vás dotaz. V čem vězí problém, že Freesat nemá NOVA SPORT 2? Vím, že před několika měsíci o stanici nebyl zájem, ale teď nějak žádné informace jsem nedohledal. Netvrdím, že je to špička mezi sportovních stanic, ale čas od času jsou tam dost zajímavé přenosy:-( To je tak drahé, nebo nejsou frekvence? V balíku mám minimálně 15 stanic, které bych klidně vyhodil:-(
Díky

Igis001
Registrace: 12/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

RE: NOVA SPORT2 na FREESAT

Clint
Co to tady plantáš za nesmysly, ČT SPORT HD na Thoru vysílá v nabídce Nové DIGI, no a ještě větší blbost je tá, jak píšeš, že bys sis musel objednat HD balíček za 100 kč!!! Když o tom nic nevíš, tak tady neoblbuj lidi!!! Od září už žádný HD balíček neexistuje!!! HD programy jedou i základní nabídce Freesat Medium HD a samozřejmě taky v rozšířené nabídce Freesat Plus HD!!! A neplajtej do toho Skylink, když toto téma je na Freesat a NOVA SPORT 2 !!!

Stipe
Registrace: 2/2009

Stipe

Vem si prášky a jdi si lehnout

Clint
Registrace: 1/2011

Clint

Já mám svědomí čisté!! Prášek bys sis měl vzít Ty!!!

Stipe

PoldaS

V tomto sa zhodneme, presne túto kombináciu volím ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@ Clint

Ale HD programy sú v nových balíčkoch Freesatu už naozaj zahrnuté v cene. U nás to vyšlo cca o 2,- EUR/mes. viac ako pri starom balíčku, ale namiesto 5 je to fajn. CT SPORT HD je vo Freesate len občasník (olympiáda) a NovaSport 2 tam samozrejme nie je ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@Clint

Jde vidět, že jsi buď cca. půl roku opožděný, nebo neumíš číst a hledat. Freesat má někdy od podzimu všechny HD kanály ze samostatného HD balíku již v základu za 249 Kč. Takže žádný HD balíček přiobjednávat nemusíš. ;) S balíkem HBO jsi také hezky mimo. Freesat má HBO MaxPak za 299 Kč a má v něm navíc oproti Skylinku i Cinemax 2.

Absence ČT Sport HD je věc druhá. Šušká se ale, že by snad freesat měl přidat v blízké době právě ten ČT Sport HD a Prima HD, tak uvidíme, jestli překvapí. :8)

patrik6
Registrace: 1/2016

mne prijde

celkom dostacujuce, prijimat CS HDtv stanice kartou RTVS & CT kartou. ostatne SPORT live prenosy z celeho orbitu prijimam sat, fta & emu & feed. takto vidim vsetko zaujimave na verejnopravnej TV. na sukromne odpad tv staci DVB-T. a sport? vidim co potrebujem, vratane LIVE prenosov nova sport 1&2, sport 1&2, eurosporty, vsetky digisporty...skutocne to stoji len povinny SVK KONCES. POPLATOK. pretoze svetove tv stanice fta, emu & feed na orbite vysielaju :)))

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

patrik6

Chlapečku opožděnej jsi ty, nyní mi operátorka sdělila, že HD programy mi může zapojit za 50,-K měsíčně po smlouvání a HBO mac pak stojí oněch 330,-K. Ty máš vázanost a tudíž dávají slevu

Clint
Registrace: 1/2011

Clint

http://cz.freesattv.tv/balicky_bez_satelitniho_prijimace?intcmp=HP-T1-Card

Stipe

Clint

Ano máš pravdu.Ty balíky s HD programy za nové ceny platí pouze pro nové zákazníky a ještě s roční vázaností.Ale jako letitý zákazník máš dvě možnosti handlovat svoje stávající ceny nebo bez zbytečné psaní výpovědi se domluvit rovnou na přechod na novou nabídku i ceny-pochopitelně už se zmíněnou roční vázaností.Ale ten handl jde docela slušně a už hodně dlouho a to i pokud se týká třeba HBO Max PakU atd. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

@Clint

Stačí si ty chytroušku obnovit roční vázanost a získáš i jako stávající zákazník stejné ceny jako nový zákazník, tj. 249 Kč Medium HD + 299 Kč HBO MaxPak ;) ;) ;)

patrik6

Jojo smlouváni cen to byla u Fakesatu vždy nutnost no kvalitní operátor. Pro každého zákazníka jiný metr.;P ;P

BOBSEN
Registrace: 9/2010

Ale houby nutnost, nikdo ti nebrání platit ceníkovou cenu :-)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@PoldaS

Proc cenikovou? Kampanova cena je i bez smlouvani myslim slusna. R^

patrik6

Ceníková

je mimo realitu. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

DVOJKA HD KEDY BUDE VO FREESAT

Dvojka HD skor tam velmi chyba podla mna.Dufam ze ju pridaju cim skor...

ferdo67
Registrace: 9/2009

Fakekesat? Rozhodně. :))) :)))

BOBSEN
Registrace: 9/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra