Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Pomoc s výberom led tv

Zdravím,potrebujem pomoc pri výbere Led Tv,medzi týmito modelmi sa rozhodujem: Sony KD 49X8005C Panasonic TX 50CS630E Samsung UE48J6272 Na tv budem hlavne pozerať šport,takže my ide hlavne o výborný obraz,a o dobrú plynulosť obrazu pri sledovaní športu. Ďakujem za info.

jozef84
Registrace: 2/2011
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pomoc s výberom led tv

Tak, tak....

bretah
Registrace: 9/2012

Tak stane sa, ale bud ma ta telka ten hotelovy mod ako panas, alebo si pamata kde bola vypnuta a netreba po kazdom zapnuti volit vstup. Ale mate pravdu, kazdy by mal poznat aspon svoj ovladac :)
V kazdom pripade to nepovazujem za normalne, aby od niekoho brali peniaze za HD a ich technik pouzil scart. ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

normální to není,to souhlasím,ale je to pouze sebeobrana technika,já osobně jsem byl několikrát donucen zákazníkem takto zmršit kvalitu,aby měl pohodlí a nemusel mě znovu volat

pierrepetr
Registrace: 5/2006

já osobně

,když tuším problém,zapojím oba kabely,koukat bude vždycky,na papír si napíše,když budu chtít lepší obraz zmáčknu source a zvolím HDMi

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Hotelové mód ti nic neříká? Zrovna u Samsung a Panasonic bez problému. Popř. Hdmi cec.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

hobo

@KamilZ napísal : " Takže, za ty peníze zapomeň na tu nejshitovější UHD a kup rozumnou HD TV."
Ty si mu hneď na to odpísal : " Přesně tak. A tohle jsem se v rámci debaty pokusil naznačit,ale nějak jsem nepochodil."
No, a teraz budú citácie, čo si predtým písal :
" Zvláště lonské modely Panasonic ve vyšších cenových kategoriích jsou velmi dobré.Tím bych si představoval např.modely kolem řady CX-740E-750E-nemusíme jít zase do extrému že ano?Jenom mám trochu obavy z toho UHD a pustit tam SD."
" Tak omrki tu řadu CX 700E-740E.Když tak maličko připlatíš ne?"
" Kolik u vás stojí třeba 55CX-700E nebo740E?" , "Já bych si pokud bych jenom trochu mohl drobet připlatil.Ale je to jenom muj názor a ..."
" Takže dnes bych nad TV za 35-40 vubec nepřemýšlel o ceně.Já bych spíš hodně přemýšlel o TV za 15."
" Já bych u toho Panáka nešel pod řadu CX740E.55 palcu cena cca.32000Kč.Nebo i CX750 cena cca.38000Kč.To by byl muj výběr."
" Ale bohužel ty vyšší řady v podstatě s jiným rozlišením (jako UHD) nejsou a to i třeba pouze metrové obrazovky.Ale já jsem zřejmě trošku ujetej a tak nějak bych do rozdílu v ceně kolem 10-15 tisíc vždycky sahnul po té dražší..."
Takže kde si sa v rámci debaty pokúšal naznačiť, aby si jozef84 kúpil rozumnú HD TV, keď si mu stále podsúval UHD TV ???

Frank11
Registrace: 2/2009

Televizi koupit až na podzim až spusti vysilani T2 dřiv ne.Ja udelal chybu a ted budu muset kupovat jestě septobox ze televize i když ma T2 ale kodek H264 a bude H265

vak1
Registrace: 1/2014
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra