![]() |
|
nefunkční HbbTV Skylink ?funguje Vám HbbTV u Skylinku ? mě už asi dva-tři dny ne ,přijímač mám Technisat TechniStar S3 ISIO ,karta Skylink ICE ,TV LG 42PJ350 na obrazovce naskočí identifikace (vpravo dole červený bod) ale po stisku červeného bodu na DO se nic neděje,přitom minulý týden vše normálně fungovalo...tak nevím, kde by mohl být problém![]() TV Samsung QE55Q85, TechniCrypt Irdeto CI+, karta SkyLink ICE, 23,5°E, DVB-T2 Praděd
|
hozby
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: nefunkční HbbTV Skylink ?problém by mohol byť v nestabilnom pripojení internetu a ešte ďalších 50 iných veciach.Samozrejme funguje HbbTV úplne perfektne. čo píše ping? urob ho povedzme 10÷20x za sebou. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: nefunkční HbbTV Skylink ?Já mám Technisat S2 Isio, kartu také Skylink ICE a Hbbtv funguje perfektně. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 765 |
![]() |
|
RE: nefunkční HbbTV Skylink ?Tak já si všiml toho samého. V TV LG LW579S mě to nejde, ale přes HD BOX 9105+ to jde. Takže jsem to neřešil, ale pokud někdo může rozvést alespoň nějaký z těch dalších 50 možností(Dagy2) budeme rádi. |
tonyb
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
tonybnapríklad,1/ že nemáš v LW579 aktivovanú funkciu HbbTV. To nebola štandardná funkcia v týchto TV 2/ že nemáš nastavený region Nemecko v tomto TV, v českom to nefunguje.... ale najprv by som skúšal ten net. môj nový optokáblový provajder z 10 pingov 8x odozva do 20ms, 2x timeout. A hrdí sa rýchlym internetom...Bohužiaľ je u mňa stále jednookým kráľom. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: nefunkční HbbTV Skylink ?Diky za odpověďAd a, mam Ad b, mam hbbtv me tam fungovalo bez problemu. Jedine co jsem v te dobe kdy to prestalo jit tak Jsem nastavoval pevne Ip adreasy v routeru. Ale internet v tv jede,jak psal autor objevi se cerveny znak, ale lista uz ne. |
tonyb
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: nefunkční HbbTV Skylink ?Omlouvám se, že znovu otevírám toto téma, ale až do poloviny minulého měsíce jsem iVysílání ČT sledoval přes hbbtv naprosto perfektně, ale nyní ne a ne a ne a NE!!!- TV Samsung UE46ES8000 - nejnovější firmware v TV OK - Skylink plně funkční OK - hbbtv widget instalovaný a spuštěný OK - datová služba zapnuta OK - internetové připojení TV přes ethernet kabel OK - ostatní internetové aplikace v TV fungují perfektně - hbbtv je navíc plně funkční např. na kanálech Óčko, ale taky na zahraničních kanálech (FRANCE24 aj.) --- přestal fungovat pouze čtBod na kanálech ČT :( --- jediný zásah do nastavení TV bylo nastavení primárního a sekundárního jazyka pro zvukovou stopu a titulky (teď mám primární vždy CZE, sekundární SVK --- kvůli zvuku na MARKÍZE, JOJ a pod., kde mi vždy u cizích filmů automaticky naskakoval anglický zvuk) Prosím o radu či nápad, vyzkouším všechno :) Díky |
Zarbo
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
@tonybZkus nastavit přidělování IP adresy přes DHCP, já jsem řešil podobný problém na mém VU+ Duo2 s pluginem pro YouTube ... s automaticky přidělenou IP adresou fungoval a s pevnou IP adresou už ne.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
![]() |