Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

ANTIK SmartTVBox2+DVB-T

Vážení, priateľ pracuje v Nemecku, kde si nemôže inštalovať parabolu aby využíval satelity, a uvažuje o príjme najmä slovenských a českých TV programov cez internet. Má prosím niekto skúsenosti s takým príjmom TV programov v Nemecku s sprijímačom https://satelity.ellano.sk/antik-smarttvbox-2-+-dvb-t_33588.html od spoločnosti ANTIK. (Jeden predajca o tomto prijímači tvrdí ".....obľúbený u Slovákov v zahraničí...." Má internet s rýchlosťou 7 Mb/s

TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD

antonius
Registrace: 12/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ANTIK SmartTVBox2+DVB-T

ivan v@ Nemusí jít nutně o to, že by někdo chtěl někoho úmyslně blokovat (i když ani to není vyloučený, stačí aby sám ISP nabízel tutéž službu a pak nemá zájem na vpuštění konkurenta, navíc takovýho kterej se jenom veze na cizí síti), ale prostě to jeho síť nedá. Příkladem jsou všelijaký poslední míle na WiFi apod., kde by zátěž IPTV byla obecně neúnosná, takže to ISP zařízne.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

ad Polda S

Jasně, v tomhle bodě máš pravdu. Pokud by to někdo zkoušel na WiFi která běží někde 2-3 Mb/s, tak asi neuspěje nejen s tímto iptv ale s jakýmkoliv jiným. Protože mi O2 běhá 18 Mb/s na VDSL, tak mě ani nějak nenapadlo, že jinde ta rychlost nebo ping mohou být horší.O2TV jsem zrušil a jsem spokojen s Antikem, který mám jako záložní zdroj k satelitu. Fotbaly ani sporty nepotřebuju, takže OK.

Wavefrontier 55 - Octagon SF-4008- 23,5E+19,2E+13,0E+0,8W

ivan v
Registrace: 2/2006

ivan v

Tak som včera vyskúšal napr. tu českú Zapni.tv,v Nemecku,riadne zaregistroval sa na dcéru čo žije v čechách,a hoci tu mám internet dosť dobrý-7Mb/s-tak mi nešli ani tie 4 české kanaly v testovacom baliku,hned to vypísalo,že program nieje možné sledovať mimo územia ČR.Takže to blokuju asi hned česi?No dúfam ,že mi tu pojde aspoň ten Smart box tv od Antiku. ;)

AB CRB 800 UHD,VU+SOLO 4K,VU+UNO 4K SE.

Milano 88

ma nekdo tento smartbox? jsou tam i ceske od novy a prima kanaly nebo opravdu co tam jsou uvedene http://www.smarttvbox.sk/programova-ponuka

jinak nevim ci se lisi vyse zmineny box od tohot ale tam se pise ze muzete mit jakehokoliv internet providera s rychlosti 2mbs a vyssi http://www.smarttvbox.sk/co-je-to-smart-tv-box
jestli je to omezene jen na sk ip adresy to uz je jine.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

ad |Milano 88:
to co popisuješ se může stát. Ale není s tím problém. Pomoc je jednoduchá. Nastav si VPN takové země, v které příjem funguje. Například já mám stejný problém s německou Zattoo Live TV.V CZ oficiálně nefunguje. Tak si v antiviru Avast přepnu na německou VPN a jede bez problému.......Ty národní VPN jsou součásti Avastu anebo se nechají zaplatit za drobný peníz kdekoliv na netu...

Wavefrontier 55 - Octagon SF-4008- 23,5E+19,2E+13,0E+0,8W

ivan v
Registrace: 2/2006

Ad : ivan v

Vďaka za info,ivan a poprosil by som ťa o akt. SS.

AB CRB 800 UHD,VU+SOLO 4K,VU+UNO 4K SE.

Milano 88
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra