Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Nefunguje HD, SD v pořádku

Zdravím, mám problém u programů u skylinku, v HD rozlišení funguje jen Prima max, jinak nic dalšího. SD programy běží v pořádku. Myslíte, že to může být tím, že mám proti parabole strom?

Luke92
Registrace: 3/2016
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nefunguje HD, SD v pořádku

Uřízni ten strom

Standa22
Registrace: 3/2009

Standa22

stromem to není,to si jenom myslí,to by nešly SD,má to jen hnutý,normálka donastavit přesně a pokud chce investovat tak tu 80tku

pierrepetr
Registrace: 5/2006

sorry som tu kvoli asi podobnemu problemu zaregistrovany, mam ten isty problem? diky za info:

"SKYLINk - NEVIEM NALADIT HD PROGRAMY NA 29900/11876"
prosim o radu. mam samsung le37c570. poslednu aktualizaciu software-u. balik mini. modul mascom twin-sim tusim posledna aktualizacia ktora isla cez transponder orf 3.27. velka karta orf, mala skylink. televizor mi vobec nenajde ani manualne nove hd frekvencie na joj hd, nova hd atd. poprosim o radu. dakujem. any ideas?

tanier mam 80ku, ziaden problem z vyhladom, ostatne ceske a slovenske hd program fachcia super len na vyssej novej frekvencii mi samsung nenajde vobec nic.

iamadrian

mam taky lg a modul neotion a skylink. ano opravdu 60cm je malo aspon pro hd. kdyz bylo sd tak stacilo. 60cm taky jde prijimat hd, ale je treba jemneji doladit parabolu, staci prepnout na nefungujici programy ci TP a dotocit. ale i tak i ja chystam dat vetsi kvuli hd, jelikoz staci trochu zhorsene pocasi, a sd jdou ale hd kostickuji. doted by to ani nevadilo kdyz jsou sd, ale kdyz sd postupne vypinaji tak uz se musi spolehat jen na hd a je treba zarucit vetsi kvalitu/stabilitu signalu.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

TP 12363/V 29500 3/4 DVB-S2 s programy CT v HD, STV v HD, Barrandov v HD atd.?

HYPER
Registrace: 11/2010

iamadrian, jdou ti programy v HD z toho TP 12363/V DVB-S2 co jsem napsal? Jinak se omlouvam za chybejici slova v předchozím prispevku, mělo tam byt: ti jdou?

HYPER

hyper: ano, idu mi vsetky hd slovenske a ceske okrem toho kmitoctu a frekvencie ktoru som uviedol, t.j. NEIDU MI NALADIT ANI MI NENAJDE:

29900/11876
Nova Cinema HD, Fanda HD, Prima COOL HD, JOJ HD, JOJ Plus HD, Dajto HD, Nova HD, Prima HD, Nova Sport 1 HD, RiK, Nova International

iamadrian

podivej se do tabulky kmitoctu(pokud tam je) v menu při manualnim ladeni pod Astra 23,5E jaky kmitočet je napsany u toho TP ve starem udaji. Nekde bys ho tam mel mit. V Samsung TV jsem většinou mel kmitočet 11875/H 27500. Když je změna TP, tak se většinou musí najet na radek novy TP a do tabulky vyplnit nove udaje TP tzn. 11875 SR 29900 a polarizace Horizontal a pak proladit a ulozit. Pokud chces vyhledat automaticky TP pro Astru 23,5E, tak zvolíš volbu sitove vyhledavani a TV by si mela najit k soucasnym kmitoctum v tabulce nove TP pod danou druzici. Predpokladam, ze je to stejny system jako u rad ES,F,H a J. Radu C se sat tunerem moc neznam.

HYPER

hyper: tak skusal som to este raz, zial ziaden vysledok. aj som skusal frekvencie "v blizkosti" a nic. ... aj firmware televizora som vcera updateol a ziaden vysledok. tak ja Ti uz nevim :-/

iamadrian

iamadrian

Zákaznická linka zdarma: 800 726 786

pierrepetr
Registrace: 5/2006

diky za rady vsetkym. nic. vymienam monoblok a prestavit parabolu. 5-rocny hardware to nezvlada zjavne ... :))) :)) :)

iamadrian

Nefunguje HD, SD v pořádku

Tento kmitočet (11876)je u mňa rušený. Asi 1/2 roka som sa s tým zaoberal, nastavoval, vymieňal konvertory, kým som prišiel k tomuto poznatku...
Signál "kostičkoval" iba vtedy, keď bol u nás (Košice) silný vietor. Sila signálu "držala" svoju úroveň, ale kvalita skákala ako besná
:8)
Parabolu mám T90, dobre ukotvenú. V ceste na Juh je však univerzitná nemocnica (na kopci Terasa)a na jej streche plno antén. Nielen prijímacích, ale i od mobilných operátorov... :(

logan
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra