![]() |
|
DVB-T2 bandNikde jsem nenašel v jakém bandu to pojede,když musí towercom opustit stávajících 700 Mgh,poučí mě někdo,abych mohl natahovat dráty?dík ![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
RE: DVB-T2 bandProč se tedy už teď objevuje SD vysílání v H.264? |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 bandLépe to formuluji, předchozí otázka je mírně nesmyslná, penetrace DVB-S s H.264 je už dostatečná. Ale myslel jsem tím, že se také kvůli H.264 dělala obměna DVB-S STB, ale je pravda, že se to hodně svezlo i s opuštěním Cryptoworks a také rozšířením HD TV. |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 bandOdpověděl sis sám... nástup HD s sebou přinesl penetraci přijímačů na straně příjemců a teprve až s touto vybaveností se může SD někam překlápět... stejné to bude s H.265, ale tam to tak růžově nevidím, z HD na UHD už není takový kvalitativní skok jako SD-HD... podle mě tento přechod bude probíhat pomalu, u našich sat. operátorů už vůbec..., zatím ani není a hned tak nebude nějaký smysluplný UHD obsah... takže H.265 ze satu běžně v domácnostech je hudba daleké budoucnosti![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |