![]() |
|
Sat. komplet z NAY ElektrodomMoja úloha bola nasmerovať parabolu. Komplet stál údajne do 160€ a skladal sa z prijímača s logom Skylink zn. Zircon, antény, LNB Monoblock a karty Skylink (Irdeto 01 a začínala 1-otkou). Po spustení niektoré programy išli a niektpré nie. Išla napr. TV Nova, ale len v SD verzii. Zavolali sme známemu, nech sa pozrie na stránku Skylink na tú kartu: Zistil, že nie je aktivovaná. Pýtam sa, kedže na mieste montáže sme nemali papiere od predajcu, či treba ešte ohľadom fungovania karty niečo urobiť alebo predáva NAY kartu neaktivovanú a bez zaplatenia SP a tieto sumy treba zaplatiť?Mimochodom ten Zircon mi ponúkol len Fastscan pre ČR! VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W
|
bmilan
Registrace: 5/2004 Příspěvků: 1 333 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
To PoldaSA zase trepeš,over si to a budeš prekvapený,ako presne tie teplomeri ukazujú kvalitu,silu a Ber,možno padneš na zadok,od prekvapenia,že nemusíš používať drahé meráky?Skús a potom posudzuj.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Sat. komplet z NAY Elektrodomzačalo sat prijímačom z nay a skončilo , kto má väčšieho...vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Sat. komplet z NAY ElektrodomAk to bola Tvoja uloha, tak odkaz zadavajucim tej ulohy, ze nech Ti uz nikdy ziadnu ulohu nedavaju, lebo len stracaju cas a pravdepodobne aj peniaze!![]() ![]() ![]() A nezakladaj nezmyslene vlakna! ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
každej mádělat to,co umí a všem bude lépe,měřák no comment |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
RE: Sat. komplet z NAY ElektrodomZdar nevím,proč jste se synci rozohnili - za vše může Global Free,odhaleno.BMilan je starý a zkušený bard ,kterému doma šlape všechno jak má...já dostanu 10% z nuly a budu rád![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@vladoholuJsi buran, který si nevidí na špičku nosu. Navážíš se do někoho, o kom nic nevíš a koho neznáš. Až budeš tohle řemeslo dělat tak dlouho jako já, tak můžeš někomu něco radit. To zaprvé.Zadruhé je rozdíl mezi námi dvěma v tom, že já jsem si rozdíly v přesnosti nastavení a kvalitě teploměrů měl možnost ověřit právě díky tomu, že mám možnost srovnávat teploměry s kvalitním měřákem. To je obecně problém všech, kteří tvrdí, že i teploměry jsou přesné. Tvrdí to jen proto, že je nikdy nesrovnávali s měřákem, protože ten měřák nikdy neměli v ruce. Zatřetí. Pokud něco ukazuje úroveň bitové chyby, pak to není obyčejný teploměr. Takových přijímačů je ale velice málo. Já jsem to zažil jen u Dreamboxu a ještě asi dalších dvou typů přijímačů. První digitální satelit jsem montoval téměř před dvaceti lety, za tu dobu jsem toho už něco namontoval, tak vím, co říkám! Připomínáš mi kuře, které poučuje kohouta, jak má správně kokrhat. :-) Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: Sat. komplet z NAY ElektrodomPovedzte vladoholu, čo vy si predstavujete pod takým slovom kvalita?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
všechno jev prackách a hlavě,na svářečky stačí kvalitní bargraf,měřák má zde jednu velkou výhodu,praktičtější ve špatně dostupných místech montáže |
pierrepetr
![]() |
|
To EnikOzaj to teraz v tomto vlákne vyzerá,ako by sme sa tasili kto ho má väčší?Nechaj to tak,ak si montážnik,tak máš svoje nádobíčko,ktoré isto nebolo lacné,musíš ohúriť zákazníka aký si macher a čo všetko k tomu potrebuješ,aby si zacáloval čo najlepšiu cenu za prácu pre seba,no nie?Ja som len chudák amatér,čo namontoval pár desiatok parabol,kde sa ja môžem s tebou zrovnávať,že?Ja nepotrebujem na dobré a presné nastavenie také vybavenie ako používaš ty,mne by sa nezaplatilo nikdy,ja si musím vystačiť z Openboxom 820,malým 10" TV displejom a samozrejme vedieť kde je JUH.Inak škoda sa baviť o tom,no nie.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Sat. komplet z NAY ElektrodomVlado asi nevie, kto je Enik a co vie. Ale to je jedno. A inac aj dvbs2 transpondery aj s "blbym" fec na astre 23.5 e su relativne zvaracky.Aj bez meraku, ale nie vsetky settopboxy. A inac, neviem, ako presne, ale tv, co mam doma ukazuje ber pred aj za viterbi aspon u dvbt. Dvbs mam odpojene (zapojil a naladil programy som iba na skusku) a odpojil som kabel, tak neviem. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
Kasrtady je jedno,kdo je kdo,důležité je předávat si zkušenosti,které mohou být u každého jedince jiné,i dvacetiletýmu profíkovi se může třeba rozsvítit |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Sat. komplet z NAY ElektrodomSamozrejme.Ja som tiez iba amater, niejake znalosti a skusenosti mam, su "profici" co vedia gulove, ale su aj profici, co vedia. A velmi vela. Ale toto je samozrejme iba forum. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
Kasrsouhlas,to jsem měl na mysli,měřák za tisíce v prackách neználka ,může být konraproduktivní a zbytečnost,jistě ,jak bylo psáno,měřák vydělá víc,kosmeticky to působí na zákazníka perfektně |
pierrepetr
![]() |
|
Hlavne, ze to fungujeTitanic stavali profíci, Noe bol len amatér.![]() |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 389 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |