Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

nová karta

Ahoj chci se optat pokud vložím novou kartu od skylinku do přístroje jdou všechny kanály hned nebo ne ? tedy jsou dekodované vloženou kartou?, zajima mne pokud je vložena poprvé kdo tam poslal kody jak má dekodovat a jak to trva dlouho než přestane dekodovat ?

polikon
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: nová karta

Do akého prístroja?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Skylink prodává karty

v kartonové obálce ve které je současně s kartou vložena informace o fungování a správě karty. Odpovědi na veškeré Tvoje dotazy najdeš právě tam. Stačí číst.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

Pro správné fungování karty Skylink je nezbytná neprodlená registrace služby Skylink v zákaznickém systému Skylink. Vše najdeš na jejich webu.

VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi
Registrace: 1/2015

no nemam kartu ani obal jen se ptám jestli ano nebo ne je jasné že do 14 dnu bez registrace se karta zablokuje jsou kanály tedy dekódované nebo ne ?

polikon

jen jsem zvědavy pokud se karta valí někde ve skladu cca 6 měsíců a mezitím se změní kódování třeba 5 x jak je možné že daná karta funguje ? a co spustí že jen 14 dní ?

polikon

Tak tohle už je trošku složitější.

snažíš se proniknout do tajů kódovacího systému. Karta zabalená v obálce není aktivní. Aktivuje se až prvním vložením do přijímače a načtením aktivačních zápisů. Zápisy mají několik úrovní a po prvním vložení do přijímače se načte určitá sada oprávnění, která má omezenou platnost. Karta je v podstatě počítatč, který si pamatuje potřebné informace. Takže imí počítat reálný čas. Dokud karta není řádně registrovaná u provozovatele, neobdrží adresné zápisy a proto po určeném čase přestane fungovat. Je to napsané velice zjednodušeně, ale doufám, že srozumitelně.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

@polikon

Zalezi aj od typu prijimaca.Nove karty idu len certifikovanom Skylink redy alebo v CI module.Aky mas prijimac?

dubovsky
Registrace: 3/2014

aha děkuji najdu někde více info?

polikon

@polikon

Na ich stranke,alebo mi tvoj posli e-mail

firdeus
Registrace: 2/2016

polikon

Šest let na parabole registrovany a ptá se na tohle, to mi fakt hlava nebere.

Clint
Registrace: 1/2011

@Clint

6 let registr,ale málo kukidentů Rv Rv

korkoran
Registrace: 10/2006

@ polikon

hlavne si zisti, či je karta ICE alebo IRDETO M7 - je to na nej uvedené nad údajom PIN ...
ICE je pojazdná vo väčšine UNI čítačiek, M7 už väčšinou len v certifikovaných prijímačoch a moduloch ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Také záleží na kartĕ samotné. Mám dobré zkušenosti s červeným esem, ale poslední dobou je to spíš devítka žaludská...

rs505
Registrace: 11/2009

aha tak děkuji jen mne napadlo že každá nová karta obsahuje univerzální klič na dekódovaní, proto po vložení funguje vše byt po určitou dobu. Mít možnost zastavit čas nebo systém který odečítá čas po vložení funguje vše i bez zaslaných klíčů.Po celou dobu změn klíčů nebo se pletu ?

polikon

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra