![]() |
|
AMIKO 8140 T2/CVážení poprosím o zkušenosti majitele,včera jsem prodal sat.komplet a přecházím na kabel+pozemku,karta s modulem conax UPC,zajímá mě hlavně PVR,obraz ap./přijde až v pondělí/ děkuji!![]() ![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: AMIKO 8140 T2/CČao.Obecně Amika Ali číp,obraz fakt průměr.Ale zajímá mě ta T2,je to snad s podporou nejnovějšího kodeku H.265/HEVC. |
pichac
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 401 |
![]() |
|
RE: AMIKO 8140 T2/CDočkej času a kodek bude ke stažení i na Dreambox a Goldeny media jako plugin. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: AMIKO 8140 T2/CNe,hevc to nemá,jenže to je jediný stroj,který jsem našel s T2/C,jde mi o C s čtečkou,než se objeví na ostravsku hevc,tak ten stroj bude mrtev,PVR pro manželku byla třešnička!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: AMIKO 8140 T2/CSpyko preco si nekupis nejaky linux combo, alebo menitelny tuner T/C ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
LiquereDo čeho,stroj už hraje u kupce,satelit šel z domu,kdybych se mněl stěhovat na barák tak nejdřív za 5 let,v bytě mi upc bohatě stačí-a neber to za tu cenu!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
![]() |