![]() |
|
Ariva se mi zbláznila, pomožteProsím o radu a pomoc. Mám Ariva 220 combo,do teď mi šlapala v pohodě a najednou začaly naskakovat na obrazovce tabulky, jako by jste mačkali menu, kanály vypadávají. Myslel jsem, že když nahraju nový sw. , tak to pomůže. Bohužel i po nahrání nového sw. se to opakuje. Po vypnutí a vytažení ze zásuvky to po pár hodinách pomůže, ale asi tak po půl hodině po opětném zapnutí se to opakuje. Mohl by mi někdo z vás poradit co to asi bude? Předem děkuji za radu a pomoc. |
Satmen
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 108 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Ariva se mi zbláznila, pomožtehttp://www.sberne-dvory.cz/![]() ![]() ![]() |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: Ariva se mi zbláznila, pomožtekontaktovat servis nebo dodavatele![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Ariva se mi zbláznila, pomožtetoto iste robilo mojmu kamaratovi pomohlo mu ked dal vyrobne nastavenia a znovu potom naladil programi a islo to potom bez problemov |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
Ariva se mi zbláznila, pomožtePřesně to jsem právě udělal, jak jsem již napsal a pořád to samé. |
Satmen
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: Ariva se mi zbláznila, pomožtevyčištit EEPROMVše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Ariva se mi zbláznila, pomožteZkus přehrát soft přes RS232. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
Čistenie pamäte - postuphttp://www.ab-forum.info/viewtopic.php?t=22088Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Ariva se mi zbláznila, pomožtePak pomůžou možná i tu http://www.pnbrno.cz/ pokud to nemáš z ruky.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Ariva se mi zbláznila, pomožteA co takhle zkontrolovat jestli nejsou vadna tlacitka na panelu co? |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: Ariva se mi zbláznila, pomožteNa arivě 102e mi tohle delalo take, obcas jakoby byl stisknuty nejaky cudlik na DOpomohlo vypnout stb na 5 vterin od elektriny a pak uz to nedelalo... :-) Blbe, co!? |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: Ariva se mi zbláznila, pomožteResp. Kurzor v menu programu jel dolu jako bych drzel DO, abych se vyjadril uplne presne....Vysvetluji si to zmatenim RAM/eeprom v prijimaci, pretecenim zasobniku ci vadnou funkci nejakeho citace hardwaru atp... Pricinu jsem neobjevil a uzivatel z rodiny se uz pak s problemem nehlasil, zrejme pochopil, ze jednou za cas odpojit od stavy neni spatny napad. |
Hollys
![]() |
|
RE: Ariva se mi zbláznila, pomožteSouhlas s Hypnos, setkal jsem se s tím sice ne na sat. přijímači, ale na lcd monitoru. Zmatené najíždění do menu, samopřepínání režimu atd. Byl to svod na mikrospínači na jednom ovládacím tlačítku...Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Ariva se mi zbláznila, pomožtea co zdroj kontoloval si kondíky?? |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Ariva se mi zbláznila, pomožteTaké DO dát někam jinam, nebo vytáhnout baterku. |
dloji
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
dloji" Po vypnutí a vytažení ze zásuvky to po pár hodinách pomůže, ale asi tak po půl hodině po opětném zapnutí se to opakuje"že by DO vadilo jen po zahřátí procesoru?? Hollys a tlačítka taky??? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
RE: Ariva se mi zbláznila, pomožteskus tovarenske nastavenie a dai iny sw napr. zo satupdate.net23°5E+19°2E+13°E A 1W Satelitný technik CS LINK SKYLINK DIGI FREE SAT....... Naj príjmač Vu+Solo celkom dobrý príjmač AB CRYPTOBOX 650HD
|
stefanhome
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 157 |
![]() |
|
RE: Ariva se mi zbláznila, pomožtealebo skus vyber zo zastrcky nehaj aspoň 5min postať a zapnuť23°5E+19°2E+13°E A 1W Satelitný technik CS LINK SKYLINK DIGI FREE SAT....... Naj príjmač Vu+Solo celkom dobrý príjmač AB CRYPTOBOX 650HD
|
stefanhome
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 157 |
![]() |
|
stefanhometaky nečteš zadání????"Po vypnutí a vytažení ze zásuvky to po pár hodinách pomůže, ale asi tak po půl hodině po opětném zapnutí se to opakuje" |
pierrepetr
![]() |
|
Satmenkoukni na elyty,jestli ti neleze střídavina do procíku,dlouho to trápení nevydrží,jak dlouho vydrží mozek bez kyslíku??? |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Ariva se mi zbláznila, pomožteJo jasne to bezny BFU asi koukne na stridavinu :-)Ps: Ohledem blbnuti DO by slo laicky kouknout pres kameru, tam je vetsinou videt zda DO vysila anebo ne... |
Hollys
![]() |
|
Hollysže to DO mrška blbne až po půlhodině,kdy byl přijímač vypnut |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Ariva se mi zbláznila, pomožteNa tom monitoru se ten svod na mikrospínači taky projevoval třeba až po hodině po zapnutí a někdy třeba ihned...![]() Hlavně klídek...
|
broncek
![]() |
|
bronceka na dálkáči taky??? |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Ariva se mi zbláznila, pomožteOn ten svod nebyl tvrdý zkrat ( tedy 0 ohm ), ale podle mého měření tam bylo tak cca 200 ohm, zatím co tam měl být jen izolační odpor v řádu Mohm. Měnilo se to postupně a když to dosáhlo nějaké minimální hranice, tak si to začalo dělat ( přepínat ) co samo chtělo...Hlavně klídek...
|
broncek
![]() |
|
RE: Ariva se mi zbláznila, pomožteNo předpokládám, že když s tím dělá pokusy, tak dálkáč má bez baterek, aby vyloučil problém v něm.Hlavně klídek...
|
broncek
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |