![]() |
|
Skylink-výměna kartyVčera jsem se telefonicky dotazoval na infolince Skylinku na informace ohledně HD přijmu a paní na telefonu mi sdělila,že mě čeká nejenom výměna přijímače(s tím jsem počítal),ale také výměna karty.Tu mi operátorka ihned velice ochotně nabízela za cca 1 300 kč,že mi jí okamžitě pošlou,že bez té nové karty mi nebudou hrát HD programy atd.Nechápu,proč bych si měl pořizovat novou kartu,jsem zákazníkem Skylinku skoro pět let,serpo platím inkasem a teď za věrnost takový bonus?Poraďte prosím,jak dál postupovat.Díky. |
Weicon
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 5 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: Skylink-výměna kartyPředpokládám, že máš kartu Irdeto/ice, tak tě žádná výměna karty nečeká. |
Hurikán1
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
WeiconA akú máš kartu? |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
RE: Skylink-výměna kartyTo je len ťah na nevedomých zákazníkov pokiaľ máš Irdeto/ice tak určite stačí prímač. |
zarek
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: Skylink-výměna kartypresne par32 podvody s.r.o shit link23°5E+19°2E+13°E A 1W Satelitný technik CS LINK SKYLINK DIGI FREE SAT....... Naj príjmač Vu+Solo celkom dobrý príjmač AB CRYPTOBOX 650HD
|
stefanhome
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 157 |
![]() |
|
WeiconKdyž napíšeš A, měl bys napsat i B. Žádáš o radu a pak mlčíš. Určitě by nás zajímalo, jakou máš kartu. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Skylink-výměna kartyto bude jen nějaký provokatér![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Skylink-výměna kartyřekl bych přímo tušlovina![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Skylink-výměna kartyPodla mna ma dotycny kartu cslink irdeto.. Ale len tipujem. |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Skylink-výměna kartyOperátorka mohla nabízet tak akorát kartu NEXT, jinak nic a buď je dotyčný nedoslýchavý nebo prostě jenom kecá.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE:Skylink-výměna kartyOmlouvám se všem,nejsem ani provokatér,ani nedoslýchavý kecal![]() ![]() |
Weicon
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
@WeiconWeicon: "... a skutečně-karta je cslink"Karta CSLink je ti teď "na dvě věci" - je nefunkční a už ani nejde vyměnit. Dnes je vhodná pouze jako škrabka na auto, anebo na trsátka ke kytaře. Propásl jsi možnost její výměny (naposled snad někdy před rokem), takže jedině kartu novou. Hodně lidí od SL odchází - mnoho (dnes) funkčních karet IrdetoICE (to jsou ty po "výměně"!) se proto nabízí za levno (oproti novým kartám M7, které nefungují ve všech receiverech). Kup nějakou přes inzerci a přeregistruj si ji na sebe. ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
@Weiconhttps://www.skylink.cz/novinky/ukonceni-procesu-vymeny-dekodovacich-karet-25-cz128.html![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
cslinkovýchmám doma si 300ks |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
@kokunNo vidíš,na aukru v sekci satelitních karet nabízí nejméně 2 prodejci takové karty na výměnu a 1 dokonce s bonusem 2 měsíců kompletu zadarmo, a přes upozornění na podvod,redakce Aukra nezasáhne |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
na inzeratta vacsinou oslovi, kapitan podvodnik...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
Weicon, kokunBěžně už "Výměnu" udělat nelze. Ať už CRW nebo Irdeto CS linku za M7-Skylink.Ale technik operátora to udělat dokáže-ručně! Zpravidla to nabízejí vybraným klientům, již jen s balíčkem, zpravidla s Mini v akci cca 1.300,-na dobírku. Prodejci již nástroj na výměnu karet v systému nemají. Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
Delta1nakonec v bazáru ajska vyjde líp |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink-výměna kartyNo na Digital=SP ano, na balíček Mini ne! Ten si za 1.300,- běžně nekoupí![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
Delta1píše ""jsem zákazníkem Skylinku skoro pět let,serpo platím inkasem a teď za věrnost takový bonus?Poraďte prosím,jak dál postupovat.Díky."",pak píše cslink |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink-výměna kartyTo je normálka CsLink-Skylink-M7 to běžný laik nerozlišuje.Ale věrnost-bonusy-slevy-akce, to je jiná ![]() Přeci to psali a říkali tam a tam, tak to bude asi tak a tak ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Delta1jasně,jen nechápu,když má tedy cs-link kartu,jak ji platí inkasem a kouká |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink-výměna kartyJá chápu, ale těch informací by mělo být jaksi více?!Jaký má receiver? Protože může vlastnit cosi s Uni HD, ale operátor řekne vyměnit, protože to není Skylink ready s platnou současnou certifikací?! Jakou kartu přesně?! To že je na ní nějaký popis ještě neznamená, že je uvnitř to, co se tváří navenek?! Těch neduhů a anomálií p To,že se s tím někdo nesetkal neznamená, že to neexistuje ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
Delta1já to vidím trošku jinak,zaregistroval se, má dva příspěvky,zkusil to sem napsat,ještě nepřesně a nediskutuje,my tady vaříme z vody |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink-výměna kartyI to je možné, ale třebas takový pátek byly asi turbulence či co, protože co klient to perla a dobrat se ke kladnému výsledku vyžadovalo nadlidské konání.Takže se uvidí, až Weicon zasedne opět k PC a sdělí, co má vlastně za techniku doma, pak lze i konstruktivně radit ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
Skylink kartaJsem 5 let majitelem karty, až zavedení poplatku a nyní jeho zvýšení na 70 Kč mě zvedlo ze židle.V podstatě Skylink potřebují lidé většinou pro příjem slovenských programů. Pro posluchače na větší části Moravy je celý Sylink zbytečný, protože je zde dokonalý příjem slovenských programů terestrálně. Takže kartu patrně převedu na ČT, abych tedy 2000 Kč investici zbytečně nezahodil. |
navrazde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 136 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |