Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

jaký koupit přijímač?

Leta (možná tak 8 let) mám Topfield TF7700, ve své době špička za cca 7 tisíc kaček. Poslední dobou mě štvalo věčné přelaďování Skylinku. Topfield byl ve své době unikátní Timeshiftem, PVR apod.

Tak jsem si říkal že po tolika letech co nahrávat umí každý přijímač na tom není co zkazit, tak jsem koupil přímo od Skylinku Multibox HD viz

http://www.skylink.cz/doc/cms_library/protokol-multibox-hd-cz-660.pdf

Za 2200 kaček je to tedy pěkný šmejd:

- v timeshiftu a nahrávkách se nejde posunovat
- pokud spustím nahrávání během sledování nejde nahrávání vypnout jinak než ručně! tedy pokud jdu spát nahraje se fleška až po okraj
- po nahrávání se přijímač nevypne
- už několikrát po najetí na nahrávky se přijímač zakousnul, pomohlo jen vypnutí natvrdo síťovým vypínačem
- pokud jsem ve funkcích kolem nahrávání (menu, přerávám apod) NEJDE vypnout červeným tlačítkem na DO, musím vyjet z menu, zastavit přehrávání a pak to jde vypnout..

ATD, tohle jsem našel asi za 3 dny používání. :fuming:

A já se ptám - existuje přijímač za rozumnou cenu kolem cca 2 tisíc aby uměl nějak normálně funkce kolem nahrávání a timeshiftu? Nebo musím i po letech dát 7 tisíc za nějaký high-end? A co pak vůbec koupit když Skylink certifikuje spíše dosti podivné a podezřelé značky?

bigboban
Registrace: 4/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

@bigboban, tak ještě jednou.

PRISMCUBE RUBY s ssd diskem a XBMC a je vymalováno.
Moje rada tedy je: kup tento stroj a budeš nadšen. Vše za 2500Kč + 1500disk. Lepší alternativu za takovéto peníze NEZNÁM.

elektrokol
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra